Haberler

Roger Schmidt ile görüşen Fenerbahçe, olumlu yanıt alamadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Trabzonspor'da takımın başında son kez sahaya çıktı ve yeni teknik direktör için gaza basıldı. Son olarak Çin'de görev yapan ve şu an boşta olan Roger Schmidt ile ilgili ilk adım atıldı. 52 yaşındaki teknik adamın menajeri ve avukatı ile temasa geçildi ancak başarılı teknik adam Fenerbahçe'ye olumlu geri dönüş yapmadı.

Ersun Yanal ile yolların ayrılması sonrası Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları hız kazandı. Kulüp başkanı Ali Koç'un başkan seçilmeden önce fikir alışverişinde bulunduğu Alman teknik direktör Roger Schmidt ile gerçekleştirilen ilk temastan olumlu sonuç çıkmadı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; hedefini Bundesliga'da bir takım çalıştırmak üzerine çizen Schmidt, teklife teşekkür ederken, sarı-lacivertlilerden biraz süre istedi.

Ersun Yanal, Trabzonspor'da takımın başında son kez sahaya çıktı ve yeni teknik direktör için gaza basıldı. Yönetim dün öğle saatlerinde konuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. İlk adayın Roger Schmidt olduğu öğrenildi. Son olarak Çin'de görev yapan ve şu an boşta olan Schmidt ile ilgili ilk adım atıldı. 52 yaşındaki teknik adamın menajeri ve avukatı ile temasa geçildi.

BEKLEDİĞİ OLMAZSA İSTANBUL'U LİSTEYE ALACAK

Büyük bir maceraya atılarak gittiği Çin'in BJ Guoan takımında istediği şampiyonluğa iki sezonda da ulaşamayan Alman teknik adamın, yeni hedefinin ülkesi olduğu ve Bundesliga takımlarından teklif beklediği öğrenildi. Hoca değişikliği muhtemel takımlardan birinden teklif gelmemesi halinde İstanbul'u listesine alacak. Roger Schmidt'in sarı-lacivertli kulübün ön teklifine, "Teşekkür ederim ancak kafamdaki planlar için sizden biraz süre istiyorum" cevabını verdiği öğrenildi.

BAŞKAN KOÇ'LA TANIŞIKLIĞI ESKİDEN

Ali Koç'un F.Bahçe başkanı olmadan önce de Schimdt ile futbol üzerine fikir alışverişinde bulunma adına bazı görüşmeler yaptığı ve buradan bir dostluklarının bulunduğu bildirildi.

BAŞKANIN TERCİHİ YABANCI

Ali Koç stratejisini önce yabancı, sonuç çıkmazsa yerli olarak belirledi

Fenerbahçe'de pek çok isim gündeme gelirken, tüm adaylar tek tek en ince detaylarıyla ele alınıyor. Yönetim toplantısında çoğunluğun görüşü yabancı bir teknik direktör getirilmesi yönünde oldu. Toplantıda Başkan Ali Koç'un da yabancı teknik adamdan yana olduğu ve ilk olarak yabancı isimlerin değerlendirilmesi, eğer buradan sonuç çıkmazsa Türk antrenörlere yönelme şeklinde bir strateji belirlendiği öğrenildi. Fenerbahçe düne kadar hiçbir teknik adama resmi teklif götürmedi. Dün başlayan çalışmalar ise henüz sonuç vermedi. Başkan Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy yönetiminde yeni teknik direktör arayışları sürüyor.

ALTERNATİF İSİM ENGİN FIRAT

Fenerbahçe için gündeme gelen isimlerden biri de Moldova Milli Takımı'nın başındaki performansıyla dikkat çeken Engin Fırat oldu. 49 yaşındaki hocanın 2002 yılında sarı-lacivertli takımda Lorant'ın yardımcılığını yapması ve camiayı tanıması, Almanca ve İngilizce bilmesi öne çıkmasını sağlıyor. Dolaylı yollardan nabzı yoklanan Fırat, Başkan Ali Koç ya da yardımcısı Semih Özsoy'dan bir teklif gelmeden konuyla ilgili konuşmaktan kaçınıyor.

DAUM TEKLİF GELİRSE SICAK

Sarı-Lacivertli takımla adı anılan diğer isimse Alman hoca Christopher Daum... 66 yaşındaki çalıştırıcı son olarak Romanya Milli Takımı'nda görev yaptı. Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi iki farklı dönemde çalıştırırken iki takımda da şampiyonluk yaşadı. Daum, Başkan Ali Koç'la temasa geçmediği sürece nabız yoklamak için yapılan görüşmeleri geçerli saymadığını belirtirken, "Daha önce çalıştığım ve bildiğim bir kulüp. Soğuk bakmam" diyerek kapıyı aralık bırakıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Roger Schmidt Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

MEMET33:

BÜYÜKLÜK; SENİN İSTEDİĞİNİN SENİ İSTEMEMESİ DEĞİL, SENİN İSTEMEDİĞİNİN SANA GELMEK İÇİN CAN ATMASIDIR. BUDA TÜRKİYEDE SADECE GALATASARAY İÇİN GEÇERLİDİR. BİZE PARA BİLE KONUŞMADAN GELECEK NİCE FUTBOLCULAR, TEKNİK DİREKTÖRLER VAR. VİZYON MESELESİ. GALATASARAYDA PARA KAYBETSEN DAHİ İTİBAR KAZANIR, FENERDE PARA KAZANSAN DAHİ İTİBAR KAYBEREDSİNİZ. . .

7
16
yanıtYanıtla
fenerli:

Boş konuşma kendi evladınız dediğiniz Terim bile ucuza imza atmıyor parasını almadan sözleşmesini fesih etmiyor vizyondan bahsediyorsun utanmadan puuhahhahha. :))))

yanıt5
yanıt1
RAMAZAN 33:

MEMET33 , seninle bir görüşelim mi ? Çay mahallesi deresi üzerindeki köprü . Nasıl ?Senin için uygun mu ? Ya da Müftü köprüsü üzeri . Hangisi sana uyarsa . . .

yanıt5
yanıt1
MUSTAFA51:

Çok haklısın, Falcao''da aylarca 6S diye diye uyuyamamış :)

yanıt6
yanıt1
DELİÇAY 33:

RAMAZAN 33, Gel birader benimle görüş. Hatta bir kaç kişi daha getir ama sakın yalnız gelme!

yanıt0
yanıt0
RAMAZAN 33:

Neden yalnız gelmeyeyim ? Yalnız gelince ne olacak ? Ben sürüler halinde gezmiyorum da . . . Sana ne oldu birader ? Sen memet misin ? Neden böyle kabardın ?

yanıt0
yanıt0
Deli:

Köprüde buluşup aşk mı yaşayacaksınız, hahaha.

yanıt0
yanıt0
Hacı Arif Efendi.:

Teknik direktör için Rıdvan Dilmen diyorum.

8
8
yanıtYanıtla
CAN DEP:

En iyisi ispanyol Luis Aragones henüz 85 yasinda bastonda kulanmiyor : )

4
10
yanıtYanıtla
Sirmen:

Şaka yapabilirsin takılabilirsin ama ölmüş bir adamı alay konusu yaparsan düşük biri olduğunu gösterirsin.

yanıt5
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title