Haberler

Rize Emniyeti’nden Uyuşturucu Operasyonu

Rize Emniyet Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 12 Kişi Uyuşturucu Kaçakçılığı Yaptıkları İddiasıyla Tutuklanarak Cezaevine Konuldu.

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 kişi uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) tarafından üç aydır sürdürülen çalışma neticesinde Rize’de eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiası ile Sefa T., Aytuner M., Salih K., Salih O., Gökhan F., Ali T., Metin T., Yusuf K., Erhan U., Ersin A., Mustafa S. ve Oktay H. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan 12 kişinin ev ve iş yeri ve üst aramalarında 826 gram kubar esrar, 104 adet extacy hap, 23 gram kenevir tohumu ve bir adet ruhsatsız silah ile 61 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili mahkemeye çıkartılan 12 kişi uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi’ gönderildi.

(GF-ÖS-MU-Y) 17.04.2008 17:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title