Haberler

Rıdvan Dilmen: Hakem Çok Büyük Hata Yaptı

Güncelleme:

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen ilk yarıda tartışılan ofsayt pozisyonu için, "Kasıt aramıyorum ama çok büyük bir hata yaptı yardımcı hakem. Tartışmalı pozisyon diyoruz ama pozisyon net gol" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Antalyaspor'u konuk ediyor. Rakiplerinin kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında ilk yarısı 2-1 önde tamamladı.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında karşılaşmanın ilk yarısını değerlendirdi.

Dilmen'in maçın ilk yarısındaki açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde yardımcı hakem, sonrasında da Skrtel, Antalya'yı oyuna soktu. Kasıt aramıyorum ama çok büyük bir hata yaptı yardımcı hakem. Tartışmalı pozisyon diyoruz ama bunun tartışması olmaz, net gol.

Formaların biri kırmızı, karışma ihtimali de yok gibi. Rakipten geliyor top ofsaytta. 3-0 olup bitecek maçı ortak eden bir yardımcı hakem oldu. Süper Lig hakeminin böyle bir hata yapmaması lazım.

"AYKUT KOCA 2-1'E RAZIDIR"

Fenerbahçe'nn mutlak suretle kazanması lazım. 2-1'e razıdır Aykut hoca ama Antalya hep oyunun içinde olacak, 3. golü de atması lazım.

Rıdvan Dilmen maç sonu yaptığı açıklamalarda ise özellikle olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçına değindi.

Şenol Güneş'e çok ağır hakaretler oldu ve çok rahatsız oldum. Dünya 3.sü olan teknik direktör değil sonuncu takımın antrenörü de olabilirdi, bir insandır. Maç boyunca küfür edilmesi canımı çok acıttı. Kafası yarıldı yarılmadı mevzusu değil. Kan var dı yoktu değil. Bir şey atılması problemdir. Sosyal medya savaşları, yapılan paylaşımlar doğru değil. Hoca dün çok gergindi. Psikolojisi de bozulmuş. Pepe atılmayacak mı? Şenol Güneş bizim abimiz. Önemli olan Türk sporu. Gerginlikten dolayı olay başka boyutlara gitti. Şenol Güneş'in annesine edilen küfürler canımı acıttı. Hocalarımızın da her türlü demecine dikkat etmesi lazım. Bu sadece Şenol Güneş ile ilgili değil, Aziz Yıldırım'a da ediliyor. Emre Belözoğlu ve Fenerbahçe'nin yerine koy kendini. Heryerde küfür yiyorlar. Umarım bu olay milat olur.

"BENCE ŞENOL GÜNEŞ'İN BAŞI KANAMADI"

Şenol Hoca darp edildiyse kan akar akmaz. Bence de Şenol Hoca'nın başı kanamadı bunu da söyleyeyim size. Ama Şenol Hoca darp edildiyse hakemin maçı tatil etmesi normaldir. Fakat aynı Mete Kalkavan, Ertuğrul Taşkıran'ın başından kan geldiğinde maçı tatil etmedi. Bugün yaptığı doğru, diğeri yanlış.

Keşke sulh içinde herşey halledilse. Bugün TFF'nin alacak olduğu karar bellidir. Önlerinde kural vardır. Gider Mardin maçını örnek alırsan tekrarlanır.

Türkiye'de herkes kararı Ankara'nın vereceğini düşünüyor. TFF'nin Aziz Yıldırım açıklama yapmadan nasıl hareket edeceğini söylemesi gerekiyor. Fenerbahçe lehine karar çıkarsa Beşiktaş tepki gösterir. Ateşe benzinle gidiliyor. Algıyı farklı yöne doğru ilerletiyorlar. TFF özerk bir kurum. Alacağı kararla insanları inandırmalı. Milyonlarca insana söylüyorum nasıl bir karar çıkacağını bilmiyorum.

"TARİHİ BİR ÇAĞRIDA BULUNMAK İSTİYORUM"

Süleyman Soylu'ya tarihi bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı kumpas diyor. Devlet kurumlarının şunu yapması lazım. İçişleri Bakanı 81 ilin valilerine yazı gönderip herkes ile ilgili araştırma yapması lazım. Sosyal medyada, TFF'de kulüplerde, hakemler arasında kimler var? 45-50 gün önce maça giden hakemde by-lock çıktı. Bunu neden söylüyorum. Çünkü çıkacak kararlar suistimal edilebilir.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Şenol Güneş Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Reis:

Kan yokmuş. Ulan nasıl bir zihniyet bu? Kan olmasa da hi olması mı lazımdı, savaş mı çıkması lazımdı? Ne istiyorsunuz belli değil. Lafa gelince fair-play icraate gelince kan göremedik dersin. Kan görseniz, hala yaşıyor diyeceksiniz. Allah hidayet versin diyecek bir şey yok.

10
7
yanıtYanıtla
kerem:

Şu maça ingiliz hakem koy Beşiktaş 3-0 kazanır fener 7 kişi zor bitirir saha 10 maç kapanır futbolcu döven güvenlikçilerin hepsi hapse atılır, izin belgeleri ömür boyu iptal edilr.

5
9
yanıtYanıtla
xx:

ntv yi kiniyoruz usta yorumcu diye fener yalakasini bize yutdurmaya calistigi icin

6
6
yanıtYanıtla
durmasus:

bu salak zaten fenerli niye bu salagı konşturup milleti sinir ediyorsunuz ki karısı olmuş fb nın bu zavallı bjk maçında ki gol neydi peki

4
6
yanıtYanıtla
Beşiktaş haklı:

Babelin sayılmayan golünü neden değerlendirmiyorsunuz. hakemler hep febe lehine hata yaparmı ? birde babelin febeye attığı buz gibi golün ofsayt diye verilmeyişini, negredon febeye attığı buz gibi golün ofsayt diye verilmeyişini, fernandaonun Beşiktaşa 4 metre ofsaytten attığı (sayılan golü) golü anlatında dinleyelim. 1 yılda 3 tane direk tabelaya aleyhte yazılan çok komik ya. bunun neresi hata ?

8
2
yanıtYanıtla
Ebubekir:

Yani FenerBahçenin standında bir olay oluyor küfürler, çakmaklar , anahtarlıklar , su şişeleri vs binimum malzemeler futbolcuların kafasına yağıyor ve Bu olayların tamamı Tüm türkiyenin gözü önünde oluyor Sonra olay dönüyor dolaşıyor kumpas vs Yahu Kumpas ise o kişilerin Stada girmesine sebepte Fenerbahçe kulübü, Aynı olaylar Fenerbahçe Futbolcularına yapılsa teknik direktörün kafası yarılsa darp edilse acaba tepki nasıl olurdu. Çok merak ediyorum. Bitmişsiniz siz ya bitmişsiniz.

5
4
yanıtYanıtla
derbi:

sulu derbi vardı bilir misin bu ne ki. .

yanıt0
yanıt0
metin:

rıdvan o kadar meraklıysan hakem ol bu adaletsizliğe son ver öyle studyoda oturup afra tafraya benzemıyor bu mevzular. Bakalım sen nasıl karar vericen öyle boş atmakla olmuyor bu işler futbol üstadı

2
5
yanıtYanıtla
Murat:

Tarihi çağrı mı? Yahu sen kimsin. Fenere yalakalık yapmak içinmi çağrı yapıyorsun. Galatasaray beşiktaş trabzonda olaylar meydana geldiğinde nerdeydin. O zaman çağrı neden yapmadın. Sesin mi kısıktı.

3
3
yanıtYanıtla
YİNE Mİ ACUN YİNE Mİ ALEYNA TİLKİ !?:

PES DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM. BU NE PİŞKİNLİK ARKADAŞ. YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR MİSALİ. FB DIŞINDA HERKES SUÇLU

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title