Haberler

Ramazan Bayramı

Sapanca ve Taraklı'da Ramazan Bayramı kutlanıyor

Sapanca ve Taraklı ilçelerinde Ramazan Bayramı kutlanıyor.

Sapanca protokolü bayramlaşma töreninde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine atanan Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Öğretmenevi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede görev yaptığı zamanlarda hiçbir sorun yaşamadığını söyledi.

Törene katılanların bayramını kutlayan Sarı, şunları kaydetti:

"Gerçekten Sapanca'nın olduğu ile aldığı izlenim çok farklı. Ben görev yaptığım süre zarfında en ufak bir sorun yaşamadım. Bunun için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Olur da sürçü lisan etmiş, sizleri kırmış olabilirim ama asla isteyerek bir şey olmamıştır. Bundan dolayı da böyle bir şey varsa hakkınızı helal edin. Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine gidiyorum, yakın bir yerdeyim, orada bir kapınız olduğunu bilin. Gece gündüz 24 saat kapım sizlere açık. Başta belediye başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum. Sapancalı olduğumu bilin, sizin yanınızda olduğumuzu bilin. İnşallah daha nice bayramlarda beraberiz. Allah devletimizi, milletimizi, vatanımızı bayraksız bırakmasın. Nice bayramlar diliyorum."

Törene Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Emniyet Müdür Vekili Abdullah Çelebi, Sapanca Garnizon Komutanı Vekili Üsteğmen Bayram Akgül, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Taraklı

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, partisinin Taraklı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Uncuoğlu ve ilçe yönetimi partililerle bayramlaşmasının ardından Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title