Haberler

Quick Sigorta Diyarbakır'da iki ayrı etkinliğe katılacak

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve yönetim ekibi yarın Diyarbakır'da toplantı ve etkinlikler gerçekleştirecek.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve yönetim ekibi yarın Diyarbakır'da toplantı ve etkinlikler gerçekleştirecek.

Quick Sigorta'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Quick Sigorta ekibi, yarın saat 11.00'de Diyarbakır Sur İlçesine bağlı Kervanpınar ve Zorova köylerinde bulunan ilkokulları ziyaret ederek öğrencilere spor malzemesi desteği verecek.

Quick Sigorta ekibi ilkokul ziyaretlerinden sonra saat 14.00'te düzenlenecek "Finansal Sigortalar" toplantısına katılacak. Diyarbakır iş dünyası ve Quick Sigorta acentelerinin katılacağı toplantıda özellikle "kefalet sigortası" ele alınacak. Toplantıda Quick Sigorta Genel Müdürü Yaşar ve diğer yöneticiler sigortacılık ürünleri ile ilgili bilgi verip soruları cevaplandıracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Diyarbakır Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Erdal Çiçek, "10 köyde öğrencilerin spor malzemesi ihtiyacı vardı. Bizden destek istediler. Konuyu Quick Sigorta yönetimine ilettiğimizde son derece olumlu yaklaştılar ve ilk etapta 10 okulun futbol, voleybol ve basketbol topu ihtiyaçlarını karşıladılar. Yarın iki köyü ziyaret ederek bu desteği okullara ileteceğiz." bilgisini verdi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ise gençlerin ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu belirterek, "Gençlerimizin ihtiyaçları bizim için öncelikli. Bu türde destekleri sağlamak bizi mutlu ediyor. Umarım bu okullardan ilerde bizlere gurur verecek sporcular yetişir." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Yaşar Diyarbakır Sigorta Sur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title