Haberler

Pakistan Başbakanı Şerif'ten Başbakan Davutoğlu'na Tebrik Telefonu

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu telefonla arayarak, seçimlerin sonucu dolayısıyla tebriklerini iletti.

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu telefonla arayarak, seçimlerin sonucu dolayısıyla tebriklerini iletti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Şerif'in, seçim sonuçlarının Pakistan'da büyük mutlulukla karşılandığını ifade ettiği; Türkiye ve Pakistan arasındaki ilişkileri her alanda daha da geliştirmeye kararlı olduklarını belirttiği öğrenildi.

Görüşmede Başbakan Davutoğlu, Navaz Şerif'e teşekkür ederek, 31 Ekim'de Pencap eyaletinde gerçekleştirilen yerel seçimler için mevkidaşını tebrik etti. Pakistan ve Afganistan'ı etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden Pakistan vatandaşları için taziye dileklerini yineleyen Başbakan Davutoğlu, Türkiye'nin bu konuda talep edilebilecek her türlü yardımı yapmaya hazır olduğunu vurguladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Navaz Şerif Pakistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title