Haberler

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine taktığı lakabı beğendi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Bay Kemal'le çok kavgamız oldu. Onun da kendine göre bir tarzı, üslubu, misyonu vardı. Özgür Efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı." sözlerine CHP lideri Özel'den yanıt geldi. Özel, "Bu kadar düşük emekli maaşıyla, bu kadar yoksullukla baş başayken o bana ne lakap takacağını düşünüyor. Vallahi efendi demek kötü bir şey değil. Aylarca düşünüp düşünüp bana söyleyebilecek söz olarak 'efendi' lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Özgür Efendi daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı." sözlerine yanıt verdi. Özel, "Efendi demek kötü bir şey değil. Ama o bir şey söyleyecekse emeklilere bir şey söylesin, önce şu 10 bin lirayı asgari ücret seviyesine çıkarsın" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ÖZGÜR EFENDİ LİSTENİN EN ALTINA YUVARLANMAYI BAŞARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı törende eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve halefi Özgür Özel hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Erdoğan, "Bizim dönemimizde bu partide iki kez genel başkan değişti ama siyasi kalite ve kalibre noktasında her seferinde gelen gideni arattı. Rahmetli Deniz Baykal ile pek çok konuda anlaşamazdık ama siyasi birikimini takdir ederdimi Bay Kemal'le çok kavgamız oldu. Onun da kendine göre bir tarzı, üslubu, misyonu vardı. Özgür Efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı." dedi.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt: Efendi demek kötü bir şey değil, ama önce emeklilere bir şey söylesin

ÖZEL: EFENDİ DEMEK KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi. Çankaya Belediyesi Abidinpaşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi açılış programının çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, şunları söyledi: "Onlardan emekliler müjdeli bir haber bekliyorlar. Bu kadar düşük emekli maaşıyla, bu kadar yoksullukla baş başayken o bana ne lakap takacağını düşünüyor. Düşündü, düşündü, 'Özgür efendi' demeyi uygun görmüş. Vallahi efendi demek kötü bir şey değil. Yıllarca, aylarca düşünüp düşünüp bana söyleyebilecek söz olarak 'efendi' lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdendir.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt: Efendi demek kötü bir şey değil, ama önce emeklilere bir şey söylesinCHP Genel Başkanı Özgür Özel

"EMEKLİLERE BİR ŞEY SÖYLESİN, SONRA KENDİSİNE CEVAP VERECEĞİM"

Ama o bir şey söyleyecekse emeklilere bir şey söylesin, önce şu 10 bin lirayı asgari ücret seviyesine çıkarsın. 17 bin 2 lira asgari ücret seviyesi, en düşük emekli maaşı olsun. Ondan sonra kendisine cevap vereceğim."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (20)

Mevlüt:

Özel bey çok basit siyaset yapıyorsun. Seçimden önce bir iktidara gelsek de kredi çeksek bu Kredi ile ekonomi düzeldi diye 3-5 yıl milleti kandırsak sonra 50 yıl torunlarımız bu krediyi öder diye geçen konuşmaları unutmadık. militan edasıyla siyaset yapılmaz kendine çeki düzen ver

283
130
yanıtYanıtla
bekir yapici:

EMRIN OLUR.

yanıt46
yanıt131
Ancinsan Toranaga:

Dur yaws hemen Reis'den lakap kapmaya çalışma "efendi" sözünü saygıdeğer biri olduğun için değil küçümsemek için demiş az sabırlı olursan Reis da sana en uygun lakabı takacaktır emin olabilirsin

129
138
yanıtYanıtla
GARİBAN:

BAY DA KÖTÜ BİR LAKAP DEĞİLDİ LAKİN KILIÇDAROĞLUNA YARAMADI

166
39
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sayet sen bu ülkenin halk olarak bir ferdiysen hitap etme sekli ve tutumu sana yariyormu? önemli olan bu.

yanıt43
yanıt40
GARİBAN:

NE DİYON DAYI

yanıt1
yanıt0
Sahin Sahin :

Özgür den Siyasetci olmaz. Ancak Coban olur. Cünkü koyun cok.

42
33
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

koyun cobanı olamaz olsa olsa domuz cobanı olur o

yanıt26
yanıt11
Mehmet Vatandaş:

katılıyorum koyun çok ama başlarında bir çoban var zaten:))

yanıt14
yanıt11
necmettin durmaz:

dem'e ram olmuşsun becerin bu

35
5
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title