Haberler

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açıklaması

Partisinin Yalova il kongresinde konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise iktidarın cumhuriyetin tüm kazanımları ile kavga ettiğini söyledi.MHP 6.Olağan Kongresi Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Partisinin Yalova il kongresinde konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise iktidarın cumhuriyetin tüm kazanımları ile kavga ettiğini söyledi.

MHP 6. Olağan Kongresi Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve MHP Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu'da katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 6. Olağan Kongresi'nde 522 delegelerin tamamının oyunu alan Hasan Topçular, bir kez daha başkanlığa seçildi. Kongrede divan başkanlığına seçilen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, halkın çoğunluğunun oyunu alarak iktidara gelen AK Parti hükümetinin yaptıklarını

ibretle izlediklerini söyledi. Büyükataman, "Bugün itibariyle 809 ilçe ve 37 ilimizde kongrelerimizi tamamladık. Haziran ayında tüm kongrelerimizi bitirip 10. büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Tüm kongrelerimizde büyük bir katılıma şahit oluyoruz. Ancak birileri de ellerini ovuşturarak kongrelerimizde çıkacak olumsuzlukları bekliyorlar. Kim ne hesap yaparsa yapsın Milliyetçiler biliyor ki ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. MHP hiç bir dönemde olmadığı kadar bu millet için zaruret haline gelmiştir.

Büyük umut ve beklentilerle bu halkın çoğunluğunun oyunu alarak 3 dönemdir iktidarda olan AKP'nin yaptıklarına ibretle şahit oluyoruz. İşsizlik, yolsuzluk bu iktidar döneminde en yüksek noktaya taşındı. Bu iktidar devletin bütün kurumlarıyla, değerleriyle ve Cumhuriyetin kazanımları ile kavga ediyor" dedi.

"27 NİSAN MUHTIRASINI VEREN PAŞA İLE NE GÖRÜŞTÜNÜZ"

2 generalle hesap sorarak darbelerle hesaplaşılamayacağını dile getiren Büyükataman, "AKP sözde darbelerden ve darbecilerden hesap soruyor. Darbeleri en iyi bilenler ülkücülerdir. Herkes iyi bilsin ki MHP darbelerin her türüne karşıdır. Bugün AK Parti 12 Eylül'le hesaplaştığını dile getiriyor. 2 generale hesap sorarak darbelerle hesaplaşılmaz. Siz önce 27 Nisan muhtırasını veren paşa ile Dolmabahçe'de ne görüştüğünüzü açıklayın" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İsmet Büyükataman Raif Dinçkök Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title