Haberler

HDP Eş Genel Başkanı Sancar oyunu Ankara'da kullandı

Güncelleme:

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, oyunu Ankara'da kullandı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, oyunu Ankara'da kullandı. Sancar, "Herkesi sandığa gitmeye bir kez daha davet ediyoruz" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Sancar, oyunu Ayten Şaban Diri İlkokulu'nda kullandı. Sancar, Türkiye tarihinin en önemli seçimini yaşadıklarını belirterek, "Önümüzdeki dönem gerçekten önemli bir başlangıç olacak. Oyumuzu demokratik dönüşüm ve barış için kullandık. Bu seçimlerden çıkacak sonuçların Türkiye'yi yeni bir başlangıca götüreceğine inanıyoruz. Bütün yurttaşlarımızın sorumluluk bilinciyle hareket edeceğine inanıyorum. Demokratik sorumluluğun en önemli gereği de oyunu kullanmaktır, halkın iradesini sandığa yansıtmaktır" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin dünya için de önemli olduğunu kaydeden Sancar, "Bütün insanlarımızın demokratik kararlılık, olgunlukla bugünü geçireceğine inanıyorum. Herkesi sandığa gitmeye bir kez daha davet ediyoruz. Sandığa sahip çıkma konusunda hepimizin sorumlulukları var. Ama her seçmen oyunun korunması için görev taşıyor. Sonuçların hayırlı olacağına inanıyoruz. Yeni bir dönem başlıyor. Yeni başlangıç demokrasi ve barış yönünde olacaktır" dedi.

Sancar, annelerin gününü de kutladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Mithat Sancar Ankara Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title