Haberler

Hakkari'de Silah ve Mühimmat Operasyonu: Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Güncelleme:

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen iki ayrı operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyonlarda toplamda kaç adet silah ve mühimmatın ele geçirildiği açıklandı.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen iki ayrı operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyonların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "24 Ekim 2023 günü gerçekleştirilen operasyonda; 1 adet dragunov keskin nişancı tüfeği, 8 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, 10 adet RPG-7 roket sevk fişeği, 5 adet elektrikli fünye, 5 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 2 bin 578 adet çeşitli çap ve ebatta mühimmat ele geçirilmiştir. Hakkari İl Jandarma Komutanlığınca 26 Ekim 2023 günü gerçekleştirilen operasyonda ise 2 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 3 adet kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 286 adet bixi makineli tüfek fişeği ile 114 adet doçka uçaksavar mühimmatı ele geçirilmiştir" denildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hakkari Operasyon Jandarma Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title