Haberler

Erdoğan: Sanatçılarımıza Baskı Yapılıyor

Güncelleme:

Erdoğan dün sanatçılarla yaptığı görüşmeden bilinmeyen bir detayı anlattı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapatılan belde belediyelerinin AK Partili başkanlarıyla Rixos Otel'de düzenlenen toplantıda konuştu. Gezi Parkı odaklı olaylara değinen Erdoğan, ''Avrupa Parlamentosu'nun bizlerle ilgili alacağı kararı ben tanımıyorum. Bu kararı alanlar önce Yunanistan'a baksınlar. Yunanistan'da halkla polis karşı karşıya geldiğinde acaba AB yetkilileri, hatta 'eurozone' onlara para vermekten başka ne yaptı'' dedi.

Başbakan Erdoğan, dün akşam saatlerinde ise Hasan Kaçan, Necati Şaşmaz ve Gökhan Özoğuz gibi isimlerle yaptığı görüşmeden bilinmeyen bir detayı da anlattı.

SANATÇILAR TOPLANTISINDAN BİLİNMEYEN AYRINTI

Erdoğan, ''Dün akşam bazı sanatçılar geldi. Bazı sanatçılar daha gelecekti. Çok ilginç şeyler söylediler üzüldüm. Ulusal ve uluslararası bu sanatçılarımıza baskı yapılıyor. Eğer oraya gidecek olursanız bütün anlaşmalarınızı iptal ederiz. Reklam vermeyiz, yayın politikalarınızı gözden geçirin. Hani demokrattınız, özgürlükçüydünüz? Nasıl oluyor bu iş?'' diye sordu

"MİLLET DUR DERSE DURURUZ"

Erdoğan ''Benim belediye başkanıma diyor ki siz işçileri zorla dışarı döktünüz. Yahu Pazar günü zaten tatil. Oraya gelen bir işçiye kim karışabilir? Bizi buraya getiren millettir. Millet dur derse dururuz, kal derse kalırız. Başka da hiç kimsenin dayatmasına kulak asmayız.'' dedi.

''GEZİ'DEKİ YAVRULARIMA SESLENİYORUM''

Protestoculara da seslenen Başbakan, ''Ben gezi parkındaki genç yavrularımıza sesleniyorum. Bakınız burada samimi olarak talebinizi ortaya koydunuz. Artık lütfen çevreyle ilgili yeşille ilgili bu samimiyetin dışında orada illegal örgütlerin uzantıları var. Samimiyetsiz olanlar var. Bunların oyununa gelmeyin.'' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Rixos Otel Ak Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title