Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, diktikleri elektrik direklerinin bombalandığını belirterek, "Hem direkleri bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin yok öyle bir şey" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, diktikleri elektrik direklerinin bombalandığını belirterek, "Hem direkleri bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin yok öyle bir şey" dedi.

Yıldız Mucur ilçesinde seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, "Vatanını milletini seven sevgisini de sözde bırakmayıp icraata döken bir yapıdan geliyoruz. Vatanını milletini sevmek icraatla olur. Biz tek vatanla, tek bayrakla, tek ülkeyle beraber şehitlerimizin bize emanet ettiği bu ülkeyi ve bu bütünlüğü koruyacağız" diye konuştu.

"NE DIŞARIDAN NE İÇERİDEN KİMSE HEVESLENMESİN"

Ülkenin bölünmez bütünlüğünün daima korunacağını anlatan Bakan Yıldız, "Ne dışarıdan heveslensinler ne içeriden ne uzaktan heveslensinler ne de yakından bizler sizlerin verdikleri oylarla bu makamlardayız yine sizlerin verdiği oylarla da yolumuza devam edeceğiz. Verdiğiniz oyları hükümsüzleştirmek için çalışmalar yapılıyor, biz buna vesayet diyoruz. İster askerden gelsin ister sivilden gelsin isterse paralelden gelsin nereden gelirse gelsin bütün vesayetlere karşıyız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken 411 el kaosa kalktı diye söylediler. Şimdi paralel bir gazete 411 ele kaosa kalkan bir eli ön plana çıkartıyor. Onu yazılarında ön plana çıkartıyor. Ne demek istiyorsunuz bize acaba siz birleştiniz mi? Bir genel yayın yönetmeni, Diyarbakır'da HDP Genel Başkanının bulunduğu bir mekanda HDP'li Belediye Başkanının binasına arka kapıdan giriyor. Niçin arka kapıdan giriyorsun kardeşim sakladığın gizlediğin bir şey mi var? Ben gazeteciyim diyor gazeteciysen ön taraftan gir herkese duyur. Niyetler ve gayretler başka bu ülkede farklı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama biz şunu biliyoruz Kandil dağında iş birliği yapanların onunla görüşenlerin şuan bizim karşımızda olduğunu bir müddet önce içimizdeyken şimdi karşımızda olduğunu biliyoruz" diye ifade etti.

Yıldız, "Bizim oraya diktiğimiz elektrik direklerini geçen hafta bombaladılar. Bölgeye giden müteahaitlerin önünü kestiler ben şimdi bölgeye başka bir ekip gönderdim. Hem direği bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin öyle yağma yok arkadaşlar" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Taner Yıldız Mucur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
title