Haberler

Duruşma Salonunda Gözü Yaşlı Veda

Bursa Adalet Sarayı'nda görev yapan hakim çiftin veda töreninde duygulu anlar yaşandı.4.Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Hakim Hatice Tuna ile 1.Ağır Ceza Mahkemesi üyesi olan eşi Hakim Salim Tuna için, İstanbul'a tayin olmaları nedeniyle veda töreni düzenlendi.

Bursa Adalet Sarayı'nda görev yapan hakim çiftin veda töreninde duygulu anlar yaşandı.

4. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Hakim Hatice Tuna ile 1. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi olan eşi Hakim Salim Tuna için, İstanbul'a tayin olmaları nedeniyle veda töreni düzenlendi.

Salim Tuna, Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda düzenlenen törendeki veda konuşmasında, Bursa Adliyesi'nde yaklaşık 10 yıldır görev yaptığını belirterek, "Bizler, burada geçen yıllarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Gönlümüzde, burada görev yapmak vardı ancak çocuklarımızın eğitimleri nedeniyle zorunlu olarak İstanbul'a gidiyoruz" dedi.

Törenin sonunda Hatice ve Salim Tuna, meslektaşlarıyla vedalaşırken gözyaşlarını tutamadı, törene katılan çalışanlar duygulu anlar yaşadı. - BURSA

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title