Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın başının belası olan enflasyon bizim de canımızı yakıyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde konuştu. Gündemine yerel seçimleri ve hayat pahalılığını alan Erdoğan, "Dünyanın başının belası olan enflasyon bizim de canımızı yakıyor. Amacımız Türkiye Yüzyılı rotamızı koruyarak bu fırtınalı küresel iklimden ülkemizi sağ selamet çıkarmaktır." dedi. Erdoğan ayrıca DEM Parti ile uzlaşı söylentileri olan CHP'ye yüklenerek, "Koskoca CHP'yi bölücü örgütün güdümündeki DEM'in ve marjinal örgütlerin oyuncağı haline dönüştürenler utansın." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de partisince düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan hayat pahalılığıyla mücadele anlamında çalıştıklarını ifade ederek, "Dünyanın başının belası olan enflasyon bizim de canımızı yakıyor. Amacımız Türkiye Yüzyılı rotamızı koruyarak bu fırtınalı küresel iklimden ülkemizi sağ selamete çıkarmaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen AK Parti mitinginde 85 bin Balıkesirliye hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın başının belası olan enflasyon bizim de canımızı yakıyor

"ENFLASYON BİZİM DE CANIMIZI YAKIYOR"

Erdoğan, hayat pahalılığıyla mücadele anlamında çalıştıklarını ifade ederek, "Biliyorsunuz biz ekonomide önceliği istihdama ve üretime veriyoruz. Hamdolsun bu konuda gayet iyi gidiyoruz. Ancak dünyanın başının belası olan enflasyon bizim de canımızı yakıyor. Üstelik enflasyonun yol açtığı maliyetlere ilaveten 6 Şubat depremlerinin ekonomimize yüklediği 104 milyar dolarlık faturayla da karşı karşıyayız. Türkiye başkaları gibi sadece bir krizle değil hepsi birbirinden zorlu çok sayıda meseleyle aynı anda mücadele etmektedir. Amacımız Türkiye Yüzyılı rotamızı koruyarak bu fırtınalı küresel iklimden ülkemizi sağ selamet çıkarmaktır. Hamdolsun bugüne kadar yaşanan onca sıkıntıya rağmen vatandaşlarımıza mahcup olacak bir kırılmaya meydan vermedik." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın başının belası olan enflasyon bizim de canımızı yakıyor

"KOSKOCA CHP'Yİ DEM'İN OYUNCAĞI HALİNE DÖNÜŞTÜRENLER UTANSIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca DEM Parti ile uzlaşı söylentileri olan CHP'ye de yüklenerek "Muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı tam bir muamma. Kent uzlaşısı diyerek Kandil'le uzlaşı arayışına girmesi, CHP'nin bu ülkeyle ve bu milletle hiçbir ortak noktasının kalmadığına işaret ediyor. Koskoca CHP'yi bölücü örgütün güdümündeki DEM'in ve marjinal örgütlerin oyuncağı haline dönüştürenler utansın." dedi.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Politika

Türkiye Yüzyılı DEM Parti Balıkesir Türkiye Finans Politika Ekonomi Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (78)

Erhan Sarac:

Dünyanın başının belası enflasyon diyor Allah aşkına en yüksek enflasyon Türkiye’de , Avrupa ülkelerinde yüzde 3 yada yüzde 7 , neyden bahsediyorsun sen yaaa , ağam bizle eyleniyyyyyy

1092
50
yanıtYanıtla
Mehmet Gazanfer:

Maaşlara yüzde 50 zam aldınız ama hangi Avrupa ülkesinde maaşa yüzde 50 zam yapılıyor

yanıt412
yanıt848
Hikmet Cakir:

avrupadaki enflasyon avrupa üldeksinin endeksine göre türkiyedeki türkiyenin endeksine göre yanlis bir sey yok yanlis olan ülkemizde disariya bagimsiz olarak calisacak endüstri kekanizmalari islemiyor ihracata yönelik sanayilesme sorunu var

yanıt88
yanıt189
Metehan Eryilmaz:

Mehmet kardeş adamlarda enflasyon yok ki niye zam alsınlar. Memura verilen zam değil enflasyon farkı bi bunu öğren önce. Gerçek enflasyon %150 uyduruk tüik rakamlarına göre verilen zam %50 sonuç= sürekli düşen alım gücü.

yanıt507
yanıt130
vedat cici :

mehmet gazanfer hanki avrupa ülkesinde millet kirasını ödiyemiyor bence o ağızları bırak gülünç duruma düşüyorsun

yanıt337
yanıt132
Emin Alıç:

Mehmet Gazanfer: Bazen susmak ta erdemdir.

yanıt228
yanıt10
Nuri Aga:

Mehmet ne içiyorsan bize de yolla. Avrupada herşeyin fiyatı 10 katına çıkıyor mu. Enflasyon artış oranı da zam yapılıyor..

yanıt231
yanıt60
Merdan:

Ülkenin durumu ve ülkenin insanları artık beni hiç ilgilendirmiyor. Bundan sonra oyda kullanmayacağım. Acayıp bir ülkede yaşıyoruz.

yanıt140
yanıt6
Mehmet Gazanfer:

566 dolar asgari ücret Türkiye gibi bir ülke için çok büyük rakam hükümetimiz sağolsun

yanıt9
yanıt185
Hakan Acar:

Her ülkenin enflasyonunu yazmama gerek yok savaş halinde bulunan Ukrayna'da %7 enflasyon var. Yalan söylüyor ap açık.

616
51
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title