Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi konutunda ziyaret etti. İki lider görüşmede seçim süreci, yasal düzenlemeler, Meclis çalışmaları, ekonomi ve dış politikadaki gelişmeleri ele aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00 sularında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara'daki evine ziyarette bulundu. İki liderin yaklaşık 1 saat süren görüşmesi sona erdi

ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINDI

Erdoğan ve Bahçeli'nin kritik görüşmede 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimleri, seçim sürecini, yasal düzenlemeler, Meclis çalışmaları, ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler gibi kritik konuları ele aldığı tahmin ediliyor.

"HERKESE KAPIMIZ AÇIK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı TRT yayınında ziyarete ilişkin, "Türkiye'nin bekası için yerli ve milli anlayışla siyaset yapan herkese kapımız açıktır. AK Parti, MHP ve BBP olarak güçlü şekilde yolumuza devam ediyoruz. Yarın da sayın Bahçeli'yi ziyaret edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

2023'ÜN İLK YÜZ YÜZE GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli 5 Ekim, 9 Kasım ve 13 Aralık'ta bir araya gelmişti. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlamıştı. İki lider bu yıl ilk kez yüz yüze görüşüyor.

İşte iki liderin buluşmasından kareler;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret etti

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Ekonomi MHP Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title