Haberler

CHP İlçe Toplantısına 3 Gazeteci Alınmadı

Güncelleme:

Antalya'da Gazipaşa İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıya, 3 gazeteci eleştirel haber yaptıkları gerekçesiyle alınmadı.

Antalya'da Gazipaşa CHP İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Devrim Kök'ün katılımıyla yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi konusunda bir toplantı düzenledi. Saat 11.30 sıralarında başlayan toplantıya katılmak isteyen 3 gazeteci, ilginç bir gerekçeyle toplantının yapılacağı salona alınmadı.

3 GAZETECİNİN SALONA GİRMESİ ENGELLENDİ

İlçe Başkanı Vural Görgülü'den talimat aldığını söyleyen bir görevli; Ahmet Mervan Taş, Erdem Köse ve Hasan Kaya isimli basın mensuplarının toplantı salonuna girmesini engelledi. İlçe Başkanı Görgülü ile görüşen gazeteciler, alınan kararın gerekçesini sordu.

"BİZİ DURMADAN ELEŞTİRİYORSUNUZ, SİZİ TOPLANTIDA İSTEMİYORUZ"

Bunun üzerine Görgülü, "Bizim hakkımızda durmadan eleştiride bulunuyorsunuz. Bu yüzden sizi bu toplantıda görmek istemiyoruz. Yaptığınız eleştirilere de cevap verme gereği duymuyorum. Zaten sizi de davet etmedim. Arkadaşlara yol gösterin" diyerek gazetecileri parti binasından uzaklaşırdı. Görgülü, gazetecilerin, "Eleştiriye açık olmanız gerekmez mi?" şeklindeki sorusuna cevap vermedi.

Bu olayın ardından toplantıya katılmak üzere binaya gelen Devrim Kök, basın mensupların beklediği kapıdan farklı bir girişi kullanarak salona geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Kaya DEVRİM KÖK Gazipaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title