Haberler

Çanak ve Tomakin Aday Adayı

AK Parti Eski İl Başkanı Av. Oktay Çanak ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Tomakin’in eşi Av. Nilgün Tomakin, Ordu milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

AK Parti Eski İl Başkanı Av. Oktay Çanak ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Tomakin'in eşi Av. Nilgün Tomakin, Ordu milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

Oktay Çanak'ın milletvekilliği aday adaylığını açıkladığı toplantıya Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar başta olmak üzere diğer ilçe belediye başkanları, eski AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ve eski Milletvekili Ayhan Yılmaz da katıldı.

ÇANAK: "NASİBİMİZDE NE VARSA O OLUR"

Partililerin slogan ve alkışları arasında kürsüye çıkan Oktay Çanak, "Çıktığım bu yolda her türlü oyunlarla, entrikalarla Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı ve AK Parti'yi alaşağı etmek isteyenlere karşı, bu kurumda partimde, reisimle, liderimle omuz omuza olmak için milletvekili aday adaylığını açıklıyorum" dedi.

Çanak, coşkuyla karşılanan bu açıklamasının ardından aday adaylığı başvurusunu AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk'e teslim etti.

TOMAKİN: "ORDU'YA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY ADAYIYIM"

AK Parti'de aynı gün bir isim daha milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Tomakin'in eşi Av. Nilgün Tomakin aday adaylığını açıkladı. Av. Nilgün Tomakin, "Bu kutlu davaya destek olmak, omuz vermek, Ordu'ya hizmet etmek için aday adayıyım. AK Parti, hizmetin, değişimin, sessiz devrimin adı olarak, siyasi tarihimizde, unutulmaz yerini şüphesiz alacaktır. Ama biz bu hizmetlerimizi, icraatlarımızı, milletimize, Ordumuza armağan ederken biliyoruz ki, hizmetlerden de önemli olan, birinci derecede değer verdiğimiz şey gönüllere girmektir" diye konuştu.

Nilgün Tomakin de aday adaylığı başvurusunu AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk'e teslim etti.

Tomakin'in aday adaylığını açıkladığı toplantıya katılım oldukça yüksek oldu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Enver Yılmaz Oktay Çanak Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title