Haberler

BBP'den İmralı Görüşmelerine Tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, PKK meselesinin çözümü için İmralı ile görüşülmesine tepki gösterdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, PKK meselesinin çözümü için İmralı ile görüşülmesine tepki gösterdi.

BBP'nin Yalova'da yapmış olduğu genel iştişare toplantısında konuşan Ünsal, "İktidarın uygulamalarına baktığımızda her şey yenilmişlik edasıyla yapılıyor. Ana dilde savunma, Büyükşehir Kanunu, İmralı canisiyle görüşme, KCK'lılara özgürlük istenmesi ve anayasadan Türk kelimesinin çıkarılmak istenmesi kabul edilebilir bir durum değil. Ortada hükmet yok mu? Bu mantıkla terör bitmez, her geçen gün yeni kazanımlar elde eder" dedi.

İktidarın İmralı canisiyle yaptığı görüşmelerle onu tanımış olduğu iddiasında bulunan Ünsal, "Bugün ülkemizin en önemli meselesi haline gelmiş olan bölücü terör ile mücadele etmek için siyaset-bürokrasi-toplum birlikteliğini ortaya koymak gerekir. Mobil birlikler kurmazsanız, sınır güvenliğini sağlamazsanız, terörün finansal kaynaklarının yok etmezseniz terör bitmez" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi Ömer Ünsal İmralı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title