Haberler

Bağımsız Ankara Milletvekili Nazlıaka Açıklaması

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, kendisinin ve komşularının kaçak su kullanmadığının yargı kararıyla tescil edildiğini belirtti.

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, kendisinin ve komşularının kaçak su kullanmadığının yargı kararıyla tescil edildiğini belirtti.

Nazlıaka, "ikamet ettiği sitede kaçak su kullandığı ve usulsüz atık su deşarjı yaptığı" iddiasıyla hakkında açılan ve bugün sonuçlanan davaya ilişkin TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

Ankara'nın kirli su sorununu 2014'te dile getirdiği için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in hedef tahtası haline geldiğini savunan Nazlıaka, konuyu Ankara'nın sorunu olarak görüp, uyarmaya çalıştığını ifade etti. Nazlıaka, ancak Gökçek'in her zamanki tarzıyla olayı kişiselleştirdiğini, kendisini hedefe koyarak, haksız ithamlarda bulunduğunu, bunlardan birinin de kaçak su kullanım iddiası olduğunu söyledi. Aylin Nazlıaka, bu ithamın kendisini ve komşularını rencide ettiğini dile getirdi.

Davanın bugün sonuçlandığına belirten Nazlıaka, kendisinin ve komşularının kaçak su kullanmadığının yargı kararıyla tescil edildiğini vurguladı.

Nazlıaka, bunun, bugüne kadar kendisine yönelik yaratılmaya çalışılan algı operasyonunun yanlı ve yanlışlığına dair önemli gösterge olduğunu savunarak, "Kaçak su kullandığıma dair uzun zamandır yaratılmaya çalışılan spekülatif haberlerin, davayla birlikte yalan olduğu çıkınca, haberin haberleştirilmesi de ayrı bir haber konusu oldu. Haberler, 180 derece farklı şekilde, kaçak sudan ceza aldığım şeklinde yansıdı. Bu hangi aklın ürünü anlamakta zorlanıyorum. Suç olmadığına dair karara rağmen böyle bir haber yapma, basını itibarsızlaştıran, zavallı bir haber. Bununla ilgili yasal haklarımı korumak kaydıyla haberin düzeltilmesinin takipçisi olacağım." diye konuştu.

Bir soru üzerine Nazlıaka, dokunulmazlıklara ilişkin anayasa değişikliğine yönelik Anayasa Mahkemesine başvurmayacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Politika

Aylin Nazlıaka Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

sdgsdg:

metro da istemiyoruz tramvay teleferik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title