Haberler

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iade-i ziyarette bulundu

Güncelleme:

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iade-i ziyarette bulundu. Vali Şahin'e yeni görevinde başarı dileyen Başkan Böcek, 'Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz işbirliğiyle Antalya'mız için el ele vererek güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz' dedi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iadeiziyarette bulundu. Vali Şahin'e yeni görevinde başarı dileyen Başkan Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediye'miz ve Valiliğimiz iş birliğiyle Antalya'mız için el ele vererek güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Hükümet Konağı'nda düzenlenen törenle karşılanan ve görevine başlayan Antalya Valisi Hulusi Şahin, kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Böcek'e iadeiziyarette bulundu. Başkan Böcek ve bürokratları tarafından karşılanan Vali Şahin, Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladı.

Vali Şahin'i makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Böcek, şunları söyledi:

"Ziyaretiniz için Antalyalılar, şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediye'miz ve Valiliğimiz iş birliği ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Antalya'mız için güzel hizmetler üretmeyi sürdüreceğimize inanıyorum."

Vali Hulusi Şahin de Antalya'ya güzel hizmetler kazandırmak için çalışacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Antalya turizmin göz bebeği bir şehir. Ne hizmet ederse onu fazlasıyla milletine iade edecek potansiyeli olan bir şehir. Tüm gücümüzle Antalya'ya hizmet edelim ki Antalya da bunun karşılığını fazlasıyla versin."

Vali Şahin Antalya'ya gelmeden önce görev yaptığı deprem bölgesi Malatya'ya, Antalya halkının birçok yardımı bulunduğunu hatırlatarak, depremzedeleri aylarca otellerde, yurtlarda ve misafirhanelerde ağırlayan Antalyalılara teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Politika

Muhittin Böcek Hulusi Şahin Antalya Turizm Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title