Haberler

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yılmaztekin Açıklaması

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, ABD’deki Reza Zarrab olayı ile ilgili, “Tamamen tezgah. Taahhütler verdiler, götürüldü Amerika’da tutuklandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, ABD'deki Reza Zarrab olayı ile ilgili, "Tamamen tezgah. Taahhütler verdiler, götürüldü Amerika'da tutuklandı. Sonra birden sanık olan adamı tanık yaptılar. Dünya hukuk tarihinde böyle bir şey yok, tezgah. Tezgahın merkezinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulmanın planları var. Ama tezgahları tutmadı, tutmayacak" dedi.

Yılmaztekin, memleketi Şanlıurfa'da sürdürdüğü ziyaretleri kapsamında, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret dolayısıyla bir konuşma yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, vekillerin Ankara'da yoğun bir gündemle çalıştıklarını belirterek, "Seçim dönemi yaklaşıyor. Muhtemeldir ki 2019'da ilk etapta yerel seçimler sonra genel seçimler olmak üzere iki seçim dönemi var. 2018 bizim için arifedir. Toplumun nabzını tutarak, bu dönemde milletimize hizmetimizi sürdüreceğiz. Hep birlikte omuz omuza bu ülkeye hizmeti sürdüreceğiz" dedi.

Milletvekili Yılmaztekin ise konuşmasında, meclis gündeminin yoğunluğuna dikkati çekerek," Urfa'yı anlımızın akıyla, şerefle temsil etmenin gayreti içerisindeyiz. Burada sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. Eyyübiye hakikaten önemli bizim için. En büyük ilçelerimizden bir tanesi. Burada oyumuzu yüzde 82'den yüzde 90'ın üzerine çıkarmanın yollarını aramak babında esas gündemli bir çalışma sistemi oturttuğunuzu görüyorum. Bu noktada da her zaman Allah'ın izniyle sizlere desteğiz" diye konuştu.

Bir ayda 7 kez verilen çeşitli görevler nedeniyle yurt dışına çıktığını anlatan Yılmaztekin, "Cumartesi günü Urfa'ya geldim. Karaköprü ve Haliliye ilçe teşkilatlarını ziyaret ettik. Bahçelievler ve Atatürk Caddesinde esnafımızla buluştuk, sorunlarını ve taleplerini dinledik. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geldik. Bugün de Eyyübiye ilçe teşkilatımızda sizlerle beraberiz. Keşke bir gelişte 60 -70 gün zamanımız olsa, esnafa iki defa tur daha atabilsek. Biz sahada 9 milletvekili olarak, siz değerli teşkilat mensuplarımızla omuz omuza çalışıyoruz, buna devam edeceğiz. Teşkilat, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve partimize gönül vermiş yol arkadaşlarımız var sahada. O yüzden sizlerin de teşkilat üyelerimiz olarak milletimizi gündeme ilişkin konularda aydınlatmanızı bekliyoruz. Çünkü sürekli bir tezgah hazırlığı var, uyanık olmalı ve halkımızın da uyanık olmasını sağlamalıyız" ifadelerini kullandı.

Reza Zarrab olayı

Yılmaztekin, konuşmasında, Reza Zarrab'ın ABD'de sanıkken, tanık durumuna getirilmesine de değinerek, "Taahhütler verdiler, götürüldü ABD'de tutuklandı. Sonra birden sanık olan adamı tanık yaptılar. Dünya hukuk tarihinde böyle bir şey yok, tezgah. Tezgahın merkezinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulmanın yolları var. 17-25 Aralık'ın, 15 Temmuz'un devamı işte. Yeni bir darbe girişimi. Bu noktada bize düşen birbirimizi çok sevip, sırt sırta verip, milletimize doğruları anlatmaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır" sözünü anımsatan Milletvekili Yılmaztekin, " Onun için bizim saklanacak bir şeyimiz yok, korkumuz yok, onlar bizden korkacak. Allahın izniyle müsaade etmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Reza Zarrab Ak Parti Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title