Haberler

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci: Siloların Şehir Dışına Taşınması İçin Çalışmalar Başladı

Güncelleme:

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Ağrı'da siloların şehir dışına taşınması için çalışmaların başladığını açıkladı. Kilerci, kentin kalkınması ve istihdama katkı sağlayacak yeni yatırımlar için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, kentteki siloların şehir dışına taşınması için çalışmaların başladığını bildirdi.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve AK Parti Ağrı İl Teşkilatı ile birlikte Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kilerci, kentte yaşanan sorun ve sıkıntılara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kilerci, kentin kalkınmasına ve istihdama katkı sağlayacak yeni yatırımların gelmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Yapımı devam eden projelerimiz var. Bunların yanında yeni yatırımlar için de girişimlerimiz sürüyor." dedi. Hasat mevsimi ile birlikte Toprak Mahsulleri Ofisindeki yetersizlikten kaynaklı çiftçilerin yaşadığı soruna da değinen Kilerci, "Çiftçilerimizin mağdur olmaması için gerekli tedbirleri alıyoruz. Ayrıca hububat yüklü araçlar nedeniyle şehir içinde yaşanan trafik sorununu da çözmek için siloların şehir dışına taşınması için çalışmalar başlattık. Bu konuda ilgili kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor." diye konuştu.

Kilerci, ziyaretin sonunda Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Genç'e teşekkür ederek, basın mensuplarının sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ruken Kilerci Milletvekili AK Parti Ağrı Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title