Haberler

Zanlılar, Kurşunlanan İş Yerine Polis İncelemesi Sırasında Tekrar Kurşun Yağdırdı

Güncelleme:

Adana'da yaşanan olayda, kalaşnikof ile kurşunlanan iş yerine polis incelemesi sırasında tekrar kurşun yağdırıldı. Polis, zanlıları kıskıvrak yakaladı.

Adana'da iş yerini kalaşnikof ile kurşunlayan zanlılar polis ekiplerinin incelemesi sırasında tekrar kurşunlayıp kaçmaya başladı. Şahısların peşine düşen polis ekipleri kovalamaca sonucunda 12 kişiyi gözaltına aldı.

KALAŞNİKOF İLE TARAYIP KAÇTILAR

Olay, Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesi 13206 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 grup otomobilli şahıslar, Bahçelievler caddesinde bulunan Turan D.'ye ait iş yerini kalaşnikof ile kurşuna dizip kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Olay yerine inceleme polisleri, kurşunlanan iş yerinde inceleme yaptığı sırada, şahıslar tekrardan 2 otomobil gelip kalaşnikof ile iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Olayda şans eseri polislere kurşun isabet etmezken, şahıslarla kıyasıya kovalama başladı. Motorize ve zırhlı yunus timleri ile asayiş ekipleri 2 otomobili kıskıvrak yakaladı. Şahıslar araçlardan inip inşaat alanında kaçmaya çalıştı. Ancak polis ekipleri şahısları saklandıkları yerde yakalarken, iki zanlı ise bir otomobilin altında saklanırken yakalandı. Toplam 12 kişi gözaltına alınırken, zanlıların birinin üzerinde 4 tane kalaşnikof (AK-47) mermisi çıktı.

Polis ekipleri olayda kullanılan 34 ADD 347 plakalı ve plakası sökülen iki otomobili polis merkezine götürdü. Plakası sökülen otomobilde 3 tane kalaşnikof (AK-47) kovanı bulundu. Gözaltına alınan zanlılar ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kalaşnikof 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (16)

özel:

Vatandaşlıktan atıp sınır dışı etsinler, bu ülkeyi karıştıranlar bu ülkeyi hak etmiyor.

17
1
yanıtYanıtla
...:

ulan kekolar kurtulamadık sizden. .

18
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Bu tipler erkeğim diye önüne gelene dayılık, ayılık ne varsa yapan tipler. . . Sallayın kellelerini bakalım sayıları nasıl azalıyor.

13
0
yanıtYanıtla
MİLLİYETÇİ:

bunları işkence yaparak gebertecen öyle kolay ölüm yaşamasınlar, yaşamayı zaten hak etmiyorlar

13
0
yanıtYanıtla
mb:

haşa ALLAH a küfreden köpekler bunlar devlet bunları beslemeyecek götürüm belirli yerlerde örneğin kömür ocaklarında çalıştıracak.

12
0
yanıtYanıtla
gazıantep:

bu kadar kolaymı bunları yapmak agır cezalar alsınlar bır daha cesaret edemezler kursuna dızın

10
0
yanıtYanıtla
İKM:

verin 30 yıl demesi kolay kim bakacak bu yamyamlara.

8
1
yanıtYanıtla
ALPAGON:

suç makine leri, cezalar yeeeeteeersiiiiiiiz

6
0
yanıtYanıtla
Efsane43:

Cehendem Kötükleri. . . . Devletin Demir Yumrugunu hissedeceksiniz. . . .

3
0
yanıtYanıtla
Emre:

Adana’da gidilmeyecek ilk iki mahalle , birincisi Gülbahçesi , ikincisi dağlıoğlu

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title