Haberler

"Kaçırıldım" Diyen Nevşin Mengü'nün Avukat Kardeşinin Yalanı Görüntülerle Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Polisler tarafından kaçırılıp darp edildiğini söyleyen Nevşin Mengü'nün avukat kardeşinin yalanı ortaya çıktı. Polis kamera görüntülerini ortaya serince Burak Mengü şikayetini geri çekti.

Şişli'de kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırıldığını söyleyerek önce tweet atan daha sonra da şikayetçi olan spiker Nevşin Mengü'nün kardeşi avukat Burak Mengü'yle ilgili polis soruşturması tamamlandı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ SANİYE SANİYE TOPLANDI

İstanbul polisi tarafından yapılan soruşturmada kaçırıldığını söylediği gün Burak Mengü'nün saniye saniye kamera görüntüleri toplandı. Burak Mengü'nün o gün H.K.T. adlı müvekkili ile buluştuğu, Ümraniye'ye gittiği ardından saat 19.00 sıralarında aynı kişi tarafından Levent'te bırakıldığı tespit edildi. Herhangi bir kaçırma yada darp görüntüsü tespit edilemezken, ifadesi alınan müvekkil de Burak Mengü'nün olayın olduğu gün kendisiyle birlikte olduğunu söyledi. Burak Mengü'nün ise şikayetini geri çektiği belirtildi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Avukat Burak Mengü geçtiğimiz Cumartesi günü başına geldiğini iddia ettiği bir olayı Twitter'dan paylaşmıştı. Burak Mengü'nün paylaşımında yaptığı açıklamada "Polis kimliği gösterilmeden, gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım. Nereye diyorum kimse söylemiyor. Kim aldı bilmiyorum neden aldı onu da bilmiyorum" yazmıştı.

BURAK MENGÜ ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek iddialarıyla ilgili şikayetçi olan ve ifade veren Burak Mengü, Nişantaşı'nda polis rozeti bulunan kimlik gösteren kişilerin kendisini kaçırdığını darp ettikten sonra Anadolu yakasında bıraktığını kendi imkanlarıyla Levent'te geldiğini anlatmıştı.

POLİS SORUŞTURMASI TAMAMLANDI

İstanbul polisi tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis Burak Mengü'nün kaçırıldığını söylediği gün Cihangir'deki evinden çıktıktan sonra güvenlik kamera görüntülerini topladı. Soruşturma kapsamında Burak Mengü'nün evinden çıktıktan sonra Nişantaşı'na geldiğini ve burada bir müvekkili ile buluştuğunu tespit etti. İkilinin otomobille Anadolu yakasına geçerek Ümraniye'ye gittikleri daha sonra müvekkilinin otomobiliyle Burak Mengü'yü saat 19.00 sıralarında Levent'te bıraktığı belirlendi. Polisin ulaştığı Burak Mengü'nün müvekkili H.K.T. ise genç avukatın o gün kendisiyle birlikte olduğunu herhangi bir kaçırma olayı yada olumsuz bir durum olmadığını söylediği öğrenildi.

BURAK MENGÜ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Bu arada tekrar Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Burak Mengü'nün de kaçırılma olayıyla ilgili şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi. Polis olayla ilgili hazırlanan soruşturma dosyasının savcılığa teslim edileceğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nişantaşı Ümraniye İstanbul Twitter 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Yigido5865:

Zihniyetleri hep aynı yalan dolan riya. Gündem değiştirmek için türlü yalanlara bahanelere başvururlar kendilerini mağdur gibi gösterirler. karınlarında 40 Tilki dolaşır 40 ının da kuyruğu bir birine değmez sahtekarlar

19
2
yanıtYanıtla
ADANALI 001:

Bu ve bunun gibileri ne yapmalı ???Neyse siz anladınız onu

19
0
yanıtYanıtla
ali:

sözcüden, cumhuriyetten ya da halk tvden teklif gelir hemen

18
1
yanıtYanıtla
DOGRUCU DAVUT:

NE ALAKA KOMIK OLDUGUNUN FARKINDAMISIN ?

yanıt0
yanıt8
mustafa:

bu ve bunun gibi aynı zihniyette olanlar alayınız iftiracısınız, nevşin sende yalancının önde gidenisin!!!!!!!!!!!!!!

17
2
yanıtYanıtla
Ahmet Özcan:

Bu avukat müsveddesi bilerek, isteyerek devletin polisi aleyhine provakasyon yapıyor, birilerinin sokağa çıkması için kışkırtıcılık yapıyor. Yalanı ortaya konunca, şikayetini geri alıyor! Şimdi bu sahtekarın avukatlık lisansı elinden alınmalı mı? Bence baro bunun için var. ayrıca savcılık bu işi gereğince soruşturup yasal takibatını yapmalı. Gezi benzeri eylemler bu kışkırtmalarla yapılıyor.

16
1
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Bunlar hakkında şikayette bulunulup ceza almaları sağlanmalı. Tabi vatandaşa aslan kesilen savcı hakim bunlara boş geçmezse

15
0
yanıtYanıtla
oıoppppoooo:

Turk polisine iftira atarak halkın gözünde küçük düşürme kötü gösterme işkence ve adam kaçırma iftirasında bulunma Türkiyenin itibarını yok etmeye çalışmaktan ve ajan faliyetlerden ötürü buradan Nevşin mengü ve Burak mengü hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz Savcılarımızın derhal yasal işlem başlatmasını istiyoruz

14
0
yanıtYanıtla
YKaan:

ee, şikayetini geri çekti olay kapandı mı? Polis neden şikayetçi olmuyor???

14
0
yanıtYanıtla
cevap:

suç uydurmaktan dava açıldı

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title