Haberler

Polis, "Dur" İhtarına Uymayan Otomobilden Açılan Ateşe Karşılık Verdi: 1 Ölü

Antakya'da, "Dur" İhtarına Uymayan Otomobilden Açılan Ateşe Polisin Karşılık Vermesi Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti.

Antakya'da, "dur" ihtarına uymayan otomobilden açılan ateşe polisin karşılık vermesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, saat 04.00 sıralarında merkeze bağlı Harbiye beldesinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, arkadaşı Şahin A. ile birlikte "silahla adam yaralama" suçundan aranan İbrahim A.'nın içinde bulunduğu otomobile "dur" ihtarında bulundu. Jandarmanın ihtarına uymayarak şehir merkezine doğru kaçan otomobili, polis ekipleri de kovalamaya başladı. Atatürk Caddesi üzerinde devam eden kovalamaca sırasında, otomobilden polise ateş açıldı. Takipteki polis ekipleri açılan ateşe, ateşle karşılık

verdi. Polisin açtığı ateşte otomobili kullanan Tuncay Cuzdan (22), sırtına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından aranan zanlı İbrahim A. silahıyla birlikte gözaltına alınırken, hayatını kaybeden Tuncay Cuzdan'ın jandarma ekiplerince, hakkında yakalama emri bulunan Şahin A.'ya benzetildiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirilirken, maktul Tuncay Cuzdan'ın evinde büyük acı yaşandı. "Ciğerim yanıyor" diyerek ağıt yakan anne Belgin Cuzdan, "Başkasına benzettikleri için oğlumu vurdular. Niye lastiklere ateş etmiyorlar da oğluma ateş ediyorlar" dedi.

Baba Önder Cuzdan ise, oğlunun boş yere öldürüldüğünü ifade ederek, "Benim ciğerim yanıyor. Benim iki fidanım vardı, şimdi biri yıkıldı. Oğlum 10 ay dağlarda teröristlerle çatıştı. Orada şehit olsaydı gam yemezdim, gurur duyardım. 'Şehit oldu' derdim. Ama böyle basit bir kurşunla ölmesi zoruma gidiyor. Burası Teksas mı? Her eline silahı alan ateş ediyor. Ben bu yükü nasıl taşıyacağım omuzlarımın üstünde. Kaza kurşunuyla nasıl öldürülüyor benim oğlum. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Madem ki arabada

şüpheli bir kişi var. Arabayı durdurma yöntemleri var. Arabanın tekerine kurşun sıkarsın, barikat kurarsın ya da benzininin bitmesini beklersin. Dünyanın her yerinde bu yöntemler kullanılıyor. O anda o polis memuru kendi inisiyatifini mi kullandı? Hakkımı sonuna kadar savunacağım. Gerekirse Ankara'ya kadar gideceğim. Mağduriyetimi bütün Türkiye'ye duyuracağım" diye konuştu.

(OK-MT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title