Haberler

Pes Artık! Türkiye'deki Evli Erkekler İçin Eş Bulma Sitesi Açıldı

Güncelleme:

Türkiye'de kurulan bir internet sitesi erkeklere; ikinci, üçüncü ve dördüncü eş bulmaları için hizmet veriyor. Site, bu durumun ülkemizin kültürüne uygun olduğunu iddia ediyor.

Türkiye'de ikinci, üçüncü, dördüncü eş arayanlar için internet sitesi açıldı. Türkiye'de açılan site İngiltere ve Endonezya'dan sonra bu konuda açılan dünyadaki üçüncü site konumunda.

"ÜLKEMİZ KÜLTÜRÜNE UYGUN"

Sitenin "Hakkımızda" bölümünde Nisa suresinden de alıntı yapılarak şu ifadeler kullanılıyor:

"Türkiye'nin ilk dünyanın üçüncü (İngiltere ve Endonezya'dan sonra), ikinci eş bulma sitesine hoşgeldiniz... Tüm semavi dinlerin izin verdiği ve ülkemiz kültürüne uygun ikinci eş kurumu bazı sorunların çözümüdür; yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi... Amacımız insanımızın bu konuda en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmaktır."

"KİMLER BURADA?"

Sitede "Kimler burada" sorusuna ise şu yanıt veriliyor:

-Eşiyle tüm münasebeti bitmesine rağmen çeşitli sebeplerle ayrılamayan beyler.

-Evlenmek istemeyen (çesitli sebeplerle) aynı zamanda günah işlemek de istemeyen hanımefendiler.

-Evlenecek biriyle karşılaşamamış hanımefendiler.

FİKİR, BİR ARKADAŞINI GÖRÜNCE ORTAYA ÇIKMIŞ

İkinci eş bulma sitesinin kurucusu, site fikrinin nereden çıktığını şöyle anlattı:

"Kendi çevremden kırk beş yaşında ve hiç evlenmemiş bir bayan arkadaş hala bakire olduğunu söylediğinde bu fikir aklıma geldi. Kendisi, ikinci eş olmanın kendisi için bir çözüm olabileceğini ama doğru birini bulmanın çok zor olduğunu söyledi. Biz de durumları uyan erkek ve kadınları bir araya getiren siteyi kurduk. Amacımız insanımızın en doğru tercihi yapmasına olanak sağlamaktır."

Kaynak: Odatv

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Evlilik Komik - İlginç Teknoloji Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

Dogru:

Ortalik erkek erkege livatalìk , fuhus vs cogaldi. Erkek adil davranacaksa 1 gun ilk ese diger gun 2nceste kalacaksa maddiyati yetiyosa. Fizikselde gucluyse cok iyi dusunulmus. Bu ummettin cogalmasi gerek. Allah namaz kilmayan sirk kosan kafirlerin soyunu tüketsin. Muslumanlarin tevhid ehli olanlari korusun ve sayisini artirsin amiiin

13
97
yanıtYanıtla
MUZAFFER:

Get la. . . saçma sapan şeyler yazacağına sadece oku yahu. . . belki ufkun açılır , birşeyler öğrenirsin. . .

yanıt2
yanıt0
ZİNAYA TABİ Kİ HAYIR:

BENCE EVLİ ERKEKLERİN ZİNA YAPMASINI ÖNLEYEBİLİR BU. TARAFLAR KARŞILIKLI ANLAŞIRSA TABİ Kİ. EVLENDİKTEN SONRA BAYAN CİNSEL OLARAK ERKEĞİN CİNSEL İHTİYAÇLARINI GİDEREMEYEBİLİR. VEYA KADIN HASTA OLABİLİR VS. BU GİBİ DURUMLARDA İHTİYAÇ HALİNDE BENCE MANTIKLI. EVLİ ERKEKLERDE ZİNA FAZLALAŞIYOR. DİNİ NİKAHINA ALMASI GEREKLİ KOŞULLARDA OLABİLİR. TARAFLARIN ANLAŞMASI LAZIM. ÖRNEĞİN KADIN KISIRDIR. BU GİBİ DURUMDA OLABİLİR. TABİKİ SAYIYI ARTIRMA GİBİ ART NİYET OLMAMALI.

5
46
yanıtYanıtla
Çüş:

O ZAMAN SEN VAKTİ GELİP DE KARINA YETEMEDİĞİNDE KARIN DA İKİNCİ KOCAYI ALABİLİR Mİ DEMEK OLUYOR BU? İHTİYAÇLARI VAR SONUÇTA. .

yanıt13
yanıt1
herhangi biri:

hikâyeye bak :)),eşleriyle tüm münasebeti bitmesine rağmen ayrılamayan beyler,yoksulluğu ve zinayı önlemek falan filan...bu siteyi kuran uyanık da dahil herkes, bu işi heriki tarafında keyfi yaptığını çok iyi biliyor.bu çok eşlilik genellikle,eşiyle hiçbir sorunu olmayan azgın tekeler ve birilerinin elinden eşini alarak kendini özel hissetmekten zevk alan ahlaksız kadınlar tarafından yapılıyor.bide ayet koyup kuranı alet etmişler.

42
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Yorumunun altına imzamı atıyorum. Bunlar dinden imandan millete ders verirler iki rekat namaz kılmaktan, cumaya gitmekten aciz nefsine köle aklı kıtlar. Tabi kan beyne gitmeye vakit bulamıyor ki aşşağıda dolaşmaktan.Rabbim münafık olmaktan korusun

yanıt0
yanıt0
Misafir:

Yıl 2018 olucak pisliklige evlilik adı altında kılıf bularak güzel göstermeye mi çalışıyorlar. Rezalet resmen zihniyete bak o zaman kadın da 4 tane erkek alsın. Benim ailemde herkesin bir eşi var benim etrafimda herkes tek eşli. Bu öğrenciliğin benim kültürümün bir parçası olmadığı belli çok eş isteyen, savunan bir zahmet bunların yaygın olduğu ülkelere gitsinler orasının neresi olduğu belli medeniyetin az cinselliğin sapıklığın hat safhada kadının cinsel obje olduğu yerlerde!!!

27
11
yanıtYanıtla
EYÜP:

Sen kuran ne der bir bak.kuranin bir ayetine inanmaz isen kâfir olursun.sen Allahtan daha mı iyi biliyorsun.yok kültürmüş. Peki zina aldı başını gidiyor neden buna sessiz kalıyorsunuz.

yanıt15
yanıt12
cengiz turan:

uygulama hızla gerçege geçmelidir, guzel bişey, , bunu çıkartana helal olsun, 4 karım olacagı için şimdiden bayram ilan ettim

7
24
yanıtYanıtla
xxx:

bu siteyi kuranların da kullananların da Allah şu mübarek günde belasını versin

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title