Haberler

Pervin Buldan: Allah'ım Sen Bari Süreçten Yana Ol

Güncelleme:

İmralı heyetinden olan HDP'li Pervin Buldan, hava muhafeleti nedeniyle gidemediği Kandil'den sonra Twitter hesabından çözüm süreci duası paylaştı.

HDP'nin Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken, dün sabaha karşı İstanbul'dan Erbil'e gitmek için yolcu uçağına bindi. Ancak yoğun sis nedeniyle Erbil Havalimanı'na iniş yapamayan uçak, İstanbul'a döndü. Erbil'de 2 gündür etkili olan yoğun sis nedeniyle uçak seferlerinin yapılamadığı öğrenildi.

ALLAH'IM SEN BARİ SÜREÇTEN YANA OL

Pervin Buldan ise resmi Twitter hesabından "İmralı adasından sonra Kandil yolculuğumuza da hava muhalefeti engel oldu. Allah'ım sen bari süreçten yana ol yollarımızı kapatma.." diyerek dua etti.

HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE HEYET KANDİL'E GİDEMEMİŞTİ

Daha önce İmralı Adası'nda yapılan ziyaretlerin zaman zaman gerçekleşmeme nedeni olan 'hava muhalefeti', bu kez HDP heyetinin Kandil'e yapacağı ziyarete de engel oldu.

AKDOĞAN VE EFKAN ALA İLE YAPTIKLARI GÖRÜŞMEDEN SONRA KANDİL'E GİDECEKLERDİ

HDP heyeti, İmralı Adası'nda 9 Ocak'ta Abdullah Öcalan ile yaptıkları görüşmenin detaylarını KCK'lılarla paylaşmak için Kandil'e gidiyordu. Heyetin, hem Öcalan hem de Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala ile yaptıkları görüşmenin detaylarını KCK yetkililerine iletmek için birkaç gün içinde Kandil'e gidecekleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Baluken Pervin Buldan Kandil Dağı Twitter Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

YAREN:

İslam dinine mensup olduğu bile şüpheli bu kadının.

13
9
yanıtYanıtla
vatandaş Mobil-ANDROID:

ALLAH ZALIMLERIN YANINDA OLMAZ

15
7
yanıtYanıtla
omyunus:

UYANIN HDP'' LİLER DEMEK Kİ RABBİM İZİN VERMİYOR NEDEN SİZ DİK KAFALILIK YAPYORSUNUZ

7
11
yanıtYanıtla
)))))))Mobil-ANDROID:

puhahahahahaha :)))) ulan daha dua etmeyi bilmiyosun.sen bari ne demek.yüce yaratanı en son istenilecek konumdamı görüyosun.

11
7
yanıtYanıtla
MehmetkmobilWeb@haberler.com:

Bunların allahı varmıdır acaba yezidler sizi cehennem sizler için var

7
6
yanıtYanıtla
iyiylik:

''''bari'''' kelimesi şeytanın sözü - şöyle desen ne olurdu ALLAHIM barış için kardeşlik için şüreç hayırlı ise süreci sonlardır. RAHMAN ve RAHİM olan sensin geleceği ve bizim bilmediklerimizi de bilen sen sin ama bunların(hdp) çoğu şeytanın peşinden gidenler başka ne beklenebilir ki

7
4
yanıtYanıtla
VANLİ:

KANDİLE GİT. ALLAHA DAHA YAKIN OLURSUN, O DA BAKLAIM SANA NE GÖSTRERİR: ADALET Mİ? DALALET Mİ?. . .

5
5
yanıtYanıtla
Anti Devrimci:

90''lı yıllarda çocuğu doğacağı gün kocasını kaybeden bir insan sayın Buldan. Şu klavye kahramanları siz bu insanın yerinde olsaydınız böyle iyi niyet sergiler miydiniz? ona göre yorum yapın adam olun önce adam

4
2
yanıtYanıtla
İSYAN ATEŞİ:

AKP HAKLARINDAN GELİYOR PERVİN HANIM DUALAR KABUL OLSAYDI İŞİD T. C Yİ SİMDİ BİTİRMİŞTİ BIRAK AKP PKK HALLEDİYOR ONLARIN HAKKINDAN GELİYOR :)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title