Haberler

Pedallar kardeşliğe çevrildi

Güncelleme:

Yunusemre Belediyesi, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliği ile yürütülen proje kapsamında bu kez pedallar kardeşlik için çevrildi.

Yunusemre Belediyesi, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliği ile yürütülen proje kapsamında bu kez pedallar kardeşlik için çevrildi.

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliği ile yürütülen proje kapsamında mülteci çocuklar ve bisikletseverlerin katıldığı etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Ali Saygın, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Yüksel Gemici, mülteci çocuklar ve bisikletseverler katıldı.

Yunusemre Belediye Bahçesi'nden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar bisiklet süren katılımcılar, etkinliği düzenleyen kurumlara teşekkür etti. Projenin önemine atıfta bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Ali Saygın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Güzel bir projeye paydaş olmaktan mutluyuz. İlimizdeki sığınmacılarla, öğrencilerimizin dayanışmasını, sosyal entegrasyonlarını, ülkemizde bulundukları müddetçe faydalı ve uyumlu bir süreç yaşamalarını istiyoruz. Bu anlamda güzel bir etkinlik düzenliyoruz. Projede katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar da, "Mülteci çocuklarımıza farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliğimizi düzenledik. Pedal çevirerek, spor yaparak her şeyin kardeşlik ile başlayacağını, spor yapıp pedal çevirdiğimizde kardeşliklerin daha çok pekişeceğine inanıyoruz. Türkiye'de yaşayan bu kardeşlerimize daha çok sahip çıkabilmek amacıyla bu etkinliği yaptık. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi de gençlerimizin spora yönlendirilmesi konusunda oldukça duyarlı. Bu projeye de katkısı büyük" dedi.

Iraklı sporcu Faris Fari ise etkinliğin spor ve kardeşlik anlamında çok güzel geçtiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Mehmetçiğe asker selamı verildi

Etkinliğin sonunda sporcular, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Barış Pınarı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçiğe asker selamı vererek destek oldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title