Haberler

Sevdiği Kızın İş yerinin Camına İsmini Yazdı, Silen Esnafın Kafasını Kırdı

Güncelleme:

İstanbul, Sultanbeyli'de sevdiği kızın çalıştığı iş yerinin camına gizlice ismini yazan takıntılı aşık, adeta terör estirdi. Yazıyı silen iş yeri sahibine bardakla saldıran takıntılı aşık, tekme ve yumruklarla esnafı hastanelik etti.

İstanbul Sultanbeyli'de yaşanan olayda iş yerinde çalışan bir genç kıza duyduğu ilgiyi takıntı haline getiren zanlı, adeta terör estirdi. Kimsenin görmediği bir anda iş yerinin camına genç kızın ismini yazan zanlı, bir süre sonra geri döndüğünde yazının silindiğini gördü. Bir arkadaşıyla birlikte iş yerinin sorumlusu olan esnafı sıkıştıran zanlı, bir süre tartıştıktan sonra elindeki bardakla saldırdı. Bardağı esnafın kafasına atan zanlı, tekme ve yumruklarla adamı hastanelik etti.

KAFASINA BARDAK DARBESİ ALAN ESNAF AĞIR YARALI

Çevredekilerin araya girmesiyle sakinleşen takıntılı aşık, olay yerinden ayrıldı. Yaşanan olay sonrası kafasına bardak darbesi alan esnaf, ağır yaralanırken olay yerine çağrılan 112 tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, bardaklı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (22)

gurbetci:

ADALET Tatilde. Dolayisiyla boyle olaylar malesef oluyor. Cunku Ceza yok.

13
4
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Insanlari anlamak, Insanlari tanimak öylesine zor öylesine zor Insanlaaaaaaaaaar!

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şimdi bu psikopattan topluma fayda olurmu?hayır, adam olurmu?hayır, ALDIĞI NEFES ETRAFI KİRLETİYORMU?EVET. BU TİPLERİN İNSANLIĞIN GELECEĞİ HUZURU İÇİN YOK EDİLMESİ GEREKİR. YOK EDİN.

13
0
yanıtYanıtla
Anti-Vahhabi:

Osmanlı,selçuklu,abbasi ve emeviler dinlerine bizden fazla baglıydılar,çünkü onlar dört hak mezhebe inanmış insanlardı,tarih onları altın harflerle yazdı,cumhuriyetle birlikte mezhebleri vetarikatleri yasakladık,ve ruhsuz cesede döndük.

7
3
yanıtYanıtla
KAAN:

YAZIK BU İNSANLARA YA SEVMEYİ BİLE ÖĞRENEMEMİŞLER

9
0
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

VER 30 YIL

9
0
yanıtYanıtla
YA BU DEVE YA BU DİYAR:

EN ÇOK KIZDIĞIM KENDİNİ Bİ HALT SANAN HÖDÜKLER ULAN HEM SUÇLU HEM DE GÜÇLÜ SEVDİĞİ KIZ DEĞİL İSTERSE EŞİ ÇALIŞSIN ORADA KİMSENİN HAKKI YOK BİR BAŞKASININ MEKANINA İSİM YAZMAYA ÜSTELİK ADAM DA CAMI SİLMİŞ LAF SÖYLEMEMİŞ KÜFÜR ETMEMİŞ BÖYLE BİR AHMAKLIK VAR MI Bİ DE KARTAL KANAT YAPIYOR AKLI SIRA AÇILAN DAVADA İŞ YERİNE SALDIRMAK IZRAR YARALAMAKTAN İŞLEM YAPILSIN DA KANATLARINI GÖRELİM BU ARTİSTİN BU ÜLKEDE YAŞAMANIN KURALLARI VAR HER ÖNÜNE GELEN BİR BAŞKASINA PİSLİK YAPAMAZ

9
0
yanıtYanıtla
vatan sever:

hakim efendi serbest bırakır olan esnafa olur hele birde takım elbise giyip kravat takarsa iyi halden o iş tamam adaletli hakimler istiyoruz şeriatın kestiği parmak acımaz

5
1
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Aşagıda mezhepsiz yobazın biri laf etmiş,,kuranda mezhep yok falan demiş..!! peki senmi iyi müslümansın ? yoksa senden önce yaşamış ve istanbulu fethetmiş olan fatihmi daha iyi müslümandır..?? Fatih ve bütün padişahlar mezheplere inanıyorlardı.

3
3
yanıtYanıtla
CAHİL ARKADASA İTHAFEN:

EVET İSLAMDA MEZHEP YOKTUR. . Mezhepler HZ. Muhammed''ın vefatından yıllar sonra ortaya çıkmıştır. Bazı islam alimleri kuran ve hadisleri yorumluyor ve kendilerine TABIUN denilen talebeleri yetiştirilyordu, böylece islamda farklı meheplerin kurulması sağlandı. . . yanı acıp okursan İSLAMDA MEZHEP YOKTUR !!

yanıt3
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title