Haberler

Yaşlı Adam, Otobüste Kalp Krizi Geçirince Şoför, Yolcularla Birlikte Hastaneye Götürdü

Güncelleme:

Bursa'da otobüse binen yaşlı adam bir süre sonra kalp krizi geçirince şoför, aracı hiçbir durakta durdurmadan yolcularla birlikte hastaneye sürdü.

Bursa'da özel halk otobüsüne binen yaşlı adamın kalp krizi geçirdiğini gören şoför, yolcularla birlikte otobüsü acil servise sürdü. O anlar ise, otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

YAŞLI ADAM KALP KRİZİ GEÇİRİNCE ŞOFÖR, HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde, Fatih ile Çekirge Devlet Hastanesi arasında çalışan 19 D Özel Halk Otobüsü'nde meydana geldi. Fatih Taç (29) isimli halk otobüs şoförü, Sırameşeler Metro İstasyonu'nda yaşlı bir çifti otobüsüne aldı. Bir süre otobüsüyle ilerleyen Taç ve içerisindeki yolcular, eşinin yanında oturan yaşlı adamın fenalaştığını fark etti. Bunun üzerine Taç, direksiyonu kırarak otobüsünü acil servise sürdü.

HİÇBİR DURAKTA DURMADAN YOLCULARLA HASTANEYE YETİŞTİRDİ

Yolcularla birlikte hiç bir durakta durmayan şoför, otobüsüyle kalp krizi geçiren yaşlı adamı Çekirge Devlet Hastanesi'nin aciline götürdü. Taç'ın haber vermesiyle acil servis önünde bekletilen sedyeye bindirilen yaşlı adam hastanenin içerisine götürüldü.

Otobüste Böyle Kalp Krizi Geçirdi, Şoför Direksiyonu Hastaneye Kırdı

O ANLAR ANBEAN OTOBÜS KAMERASINDA

Otobüs seyir halinde iken, yaşlı adamın terlediği ve eşinin yüzünü sildiği görülüyor. Bir kaç saniye sonra ise, yaşlı adam fenalaşıyor. Eşinin haber vermesi üzerine ayaklanan yolcular yaşlı adama ilk müdahaleyi yapıyor. Daha sonra otobüs şoförü, hiç bir durakta durmayıp, yaşlı adamı Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüyor.

"YOLDA HASTANEYİ ARAYIP BİLGİLENDİRDİM"

Olayı anlatan Fatih Taç, "İzmir yolunda hareket halindeydim. Sırameşeler Metro İstasyonu'na geldiğimde yaşlı çifti otobüsüme aldım. Az ilerledikten sonra oturan beyefendi terlemeye başladı. Eşi terini sildi ve daha sonra fenalaştı. Ben de ambulansı aramak yerine, hastaneye gitmeyi tercih ettim. Yolda hastaneyi arayarak, bilgilendirdim.

Otobüsümle acile yanaştığımda sedye hazır bekliyordu. Yaşlı adamı sedyeyle hastaneye aldılar. Biz otobüs şoförleri olarak, kendi canımızdan önce yolcularımızın canına önem veririz. Onlara bir şey gelmemesi için elimizden gelen her şeyi yaparız. Bu yaşanan gelişmeleri de kalp krizi geçiren yolcuyu kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmangazi 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

RECEP TAYYİP ERDOĞAN AŞIĞI:

Helal olsun be analar ne evlatlar doğuruyor.

9
3
yanıtYanıtla
tamam mı tamam:

kafam karıştı TAMAM mı ben artık yokum yok T A M A M

yanıt2
yanıt2
CHP Lİ:

CHP YE OY VERELİM ALKOLU ARTIK BEDAVA TÜKETMEK İSTİYORUZ

yanıt1
yanıt0
reiss:

helal olsun kaptan

10
0
yanıtYanıtla
Baban:

analar böyle saygılı yigitleride doğurur,çalıp çırpanlarıda dogurur..artık yeter tamam.

2
3
yanıtYanıtla
ŞEKER FABRİKALARI SATILMASIN:

GIDALARDA İÇECEKLERDE NİŞASTA BAZLI ŞEKER İN YASAL KULLANIM LİMİTİNİ ARTTIRDILAR. . 50 YAŞ ALTINDA KALP KRİZİ VE HASTALIĞI ORANLARI 5-10 SENEYE KALMAZ ZİRVE YAPACAK. .

4
0
yanıtYanıtla
tamam:

kafam karıştı TAMAM mı ben artık yokum yok T A M A M

yanıt0
yanıt1
dürbünlü:

insanlık daha ölmemiş.

3
0
yanıtYanıtla
az bilen adam:

ya otobüste ölseydi ? şoför suçlu olurdu neden ambulans çağırmadılar denirdi. belki şoförü hapse bile atabilirlerdi. neyse ki kimseye bir şey olmamış.

2
1
yanıtYanıtla
osmanlı:

Bravo sana helal olsun büyük cesaret !!!!!!!!!!!!!!!!!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title