Haberler

Karısını Öldüren Zanlı, Cezaevine "Hadi Kurban Başın Dik Git" Sözleriyle Uğurlandı

Güncelleme:

Gaziantep'te tartıştığı karısını öldüren zanlı, adliye önünde bekleyen yakınları tarafından "Hadi kurban güle güle, başın dik git" sözleri ile cezaevine uğurlandı.

Gaziantep'te tartıştığı karısını öldüren şahıs tutuklandı. Yakınları, şahsı "Hadi kurban güle güle, başın dik git" sözleri ile cezaevine uğurladı.

Gaziantep'in Nizip ilçesi Kızılcakent Mahallesi'nde tartıştığı karısı Özlem U.'yu (28) tüfekle ateş ederek öldüren H.U, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 10 yıldır evli olduğu karısının beşik kertmesi olduğunu ve çok sevdiğini söyleyen H.U'nun, "Karımı çok seviyorum. Ama zaman zaman ailevi meselelerden tartışıyorduk. O gecede süren tartışmada bana ağır, tahrik eden laflar söyledi. Kendimi kaybettim, sinirlendim" dediği öğrenildi. Olaydan sonra kardeşini ve jandarmayı aradığını belirten H.U.'nun olayda kullandığı tüfeği de jandarmaya teslim ettiği öğrenildi.

"HADİ KURBAN GÜLE GÜLE, BAŞIN DİK GİT"

Tutuklanan H.U, mahkemenin ardından cezaevi aracıyla Gaziantep Cezaevine sevk edildi. Adliye önünde bekleyen çok sayıda yakını H.U'ya, "Gözün arkada kalmasın. Bu kadar insan senin için burada. Hadi kurban güle güle, başın dik git" dedi.

"OLAY KADIN CİNAYETİ DEĞİL"

Katil zanlısı H.U.'nun kardeşi N.S.U., olayın yansıdığı gibi bir kadın cinayeti olmadığını savunarak, ağabeyi H.U'nun bir kuşu bile incitemeyecek yapıda bir insan olduğunu söyledi. N.S.U, "Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tartışmışlar, bazı aile problemleri varmış. Tahrik varmış. Birçok gelişen olaylar var, ailevi meseleler var. Bu nedenle bir şey söylemek istemiyorum. Maktul benim amcamın kızı. Allah rahmet eylesin, ona da acıyorum. İnsanlar kadın cinayeti diye düşünüyor. Kadınlarımıza, annelerimize saygımız var. Bizim için baştacıdır. Ağabeyim de bir kuşu bile incitmeyecek bir insan. Burada ne söylesem, kardeşi olduğum için hiçbir sözümün önemi olmayacak. Ben sadece insanların yanlış tanımasını istemiyorum. Ağabeyimin yaptığı kötü bir şey. Onun için de çok zor bir şey. Ama ağabeyimi insanların yanlış tanımasını istemem. Tabii benim söyleyeceklerime kimse inanmaz ama ağabeyimi köylüye, uzaktan, yakından arkadaşlarına, esnaflara, çalıştığı arkadaşlarına, iş yaptığı kişilere sorun" şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLARIN OLAYDAN HABERİ YOK"

N.S.U, ortada kalan 3 yeğeninin annelerinin öldüğünden, babalarının ise cezaevine girdiğinden haberi olmadığını ifade etti. En büyük korkusunun çocukların anne ve babasını sorması olduğunu anlatan N.S.U, "En iyi şekilde yeğenlerimi büyüteceğim. Bu 3 yeğen, ağabeyimin, yengemin çocuğu olması fark etmez. Onlar artık benim de çocuklarım. Zaten çocuklardan birine ağabeyim benim adımı vermişti. Bu vakitten sonra bir olup en iyi şekilde yeğenlerimizi büyüteceğiz. O acıyı henüz duyurmadık onlara. Yarın bir gün annemiz, babamız nerede diye sorarsalar biz sadece o cevabı düşünüyoruz. Onun dışında yeğenlerimizi en güzel şekilde yetiştiririz, kimseye muhtaç etmeyiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Nizip 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler?
500

Yorumlar (92)

LAZ:

Kadın dırdırından bıkmış. Çemkiren kadınlar medyada da moda vir vir vir. Akıllı olsun kadın milleti. Virlemesin. .

32
86
yanıtYanıtla
Doğan:

Aptal

yanıt0
yanıt0
Doğan:

Aptal

yanıt0
yanıt0
Doğan:

Aptal

yanıt0
yanıt0
ada ne gerek:

çüşşşşş. . . beri gel. . . terbiyesiz. . . önce insan ol sen

yanıt3
yanıt1
12''den sonra basmii sizin kafa:

yanındamıydın kaz.

yanıt0
yanıt0
sedat:

psikopatlığı aileden geliyormuş birini öldürmüş ALLAH katında hesap veremeyecek ailede onun kadar suçlu bir cani yetiştirmişler yetmemiş yaptığını onaylıyorlar

69
8
yanıtYanıtla
Zemahşer:

Evli olmayan hele huysuz bir kadınla evli olmayan hiç bilmez ; bazen öyle laflar ediyorki kadınlar kocasına özellikle bu huysuz kadınlar orda ya kendini öldürecen ya onu Allah bu kardeşimizinde yardımcısı olsun kadının dırdırı yüzünden hem katil oldu hem çoluk çocuk ortada kaldı hem hapse girdi ne diyelim Allah affetsin ..

18
21
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

KARDEŞİM SENİ SİLAH ZORUYLA MI HUYSUZ DURDUR YAPAN BİR KADINLA EVLİ TUTUYORLAR HERSEYİN BBİR YOLU YORDAMI VARDIR MUTLAKA YETERKİ SEN AKLI BAŞINDA MANTIKLI HAREKET EDEBİLEN BİR İNSAN OL .

yanıt14
yanıt2
aliosman1903:

aynen kardeşim sana katılıyorumm kimse kimseyi durduk yere öldürmez zaten o noktaya getirecek bir olay yaşanmıştır muhakkak

yanıt3
yanıt10
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title