Haberler

Gördüğü Onca İşkenceye Rağmen Hayattan Umudunu Kesmedi

Gaziantep’te evlendikten sonraki 7 yıl boyunca kocasından sürekli işkence gören ve son olarak ayağından pompalı tüfekle vurulan Çağlar Aşık, önce ayağını sonra da karnındaki bebeğini kaybetti.

Gaziantep'te evlendikten sonraki 7 yıl boyunca kocasından sürekli işkence gören ve son olarak ayağından pompalı tüfekle vurulan Çağlar Aşık, önce ayağını sonra da karnındaki bebeğini kaybetti. Acılı anne tüm yaşadıklarına rağmen yeniden hayata tutunuyor.

Gaziantep'te yaklaşık 6 ay önce kocası Mehmet Ali Aşık (29) tarafından işkence edilerek, pompalı tüfekle vurulan Çağlar Aşık, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Mehmet Ali Aşık tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 çocuk annesi Çağlar Aşık'ın ise 7 yıldır işkence gördüğü ortaya çıktı. Bir süre yoğun bakımda yatan Çağlar Aşık'ın tedavi sürecinde önce ayağı kesildi, ardından ise karnındaki bebeği alındı.

Acılı kadın, hem ayağını hem de bebeğini kaybetmesine rağmen geride kalan 3 çocuğu için yeniden yaşama tutundu. Tüm olumsuzluklara rağmen ayakta kalmayı başarabilen acılı anne, erkeklere ve kadınlara seslenerek, "Kadınlar erkeklere emanet. Onları sevin, sahip çıkın. Birbirimize saygı gösterirsek daha iyi bir dünya olur. 5-6 aydır çok acılar çektim. Zor bir imtihan. Çocuklarımla ve ailemle mutlu olacağım inşallah bundan sonra. Bütün kadınların, bu gününü kutluyorum. Bu tarihten sonra tüm kadınların mutlu ve huzurlu yaşamalarını içten diliyorum" dedi.

Acılı anne, yaşadıkları nedeniyle kendisi gibi zor anlar yaşayan çocukları ile ilgilenerek, onların moralini düzeltmeye çalışıyor - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gaziantep Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title