Haberler

Özdoğan: 'Özhan Ağabeye Diyoruz Ki, Artık Çekil"

Galatasaray'ın Eski Yöneticisi Ahmet Özdoğan, Kulüp Başkanı Özhan Canaydın'ı Görevini Bırakmaya Çağırdı.

Galatasaray'ın eski yöneticisi Ahmet Özdoğan, kulüp başkanı Özhan Canaydın'ı görevini bırakmaya çağırdı.

Lig TV'de yayınlanan bir programa katılan Ahmet Özdoğan, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Seyrantepe ihalesini iptal etmesinin ardından Özhan Canaydın'ın ''İhale 10 güne kadar yapılacak'' açıklamasının aksine, ''İhale 10 güne kadar yapılamaz'' diyerek, stat temelinin de Eylül ayında atılamayacağını savundu.

Özhan Canaydın'ın, ''Seyrantepe bittikten sonra bir kitap yazacağım, yaşananları anlatacağım'' sözünü de hatırlatan Özdoğan, şöyle konuştu:

''Keşke o kitabı bugün yazsa. Seyrantepe olayı 2004'de üst kullanım hakkını almamızla başladı. Devlet Galatasaray'a bir şey vermemişti, aksine Galatasaray kaybediyordu. Ali Sami Yen'in yanındaki araziyi bile kaybediyordu. Galatasaray Divan Kurulu olağanüstü toplanmalı ve Galatasaray'ın artık yolu açılmalı. Yani Galatasaray bu kadar önemli günler geçirirken, 2-3 büyük transfer denilen transferle ya da iyi takım kurmakla bir yere varamazsınız.''

Özdoğan, Galatasaray Sportif A.Ş'nin yüzde 20 hissesini elinde bulunduran QVT Financial Fund'un üst düzey yöneticisi Angelo Moskov'un, ''Biz Galatasaray'dan son zamanlarda temettü alamıyoruz. Galatasaray'ın borcu 100 milyon YTL'ye çıkıyor. Galatasaray iflas etmeye gidiyor'' şeklinde açıklama yaptığını da ifade ederek, şöyle devam etti:

''Galatasaray Divanı Kurulu olağanüstü toplanmalı ve Galatasaray olağanüstü kongreye gitmelidir. Galatasaray'da 5-6 yönetici istifa etti. Bir başkan için gerçek değer, gelmesi boşluk dolduran değil gitmesi boşluk yaratandır. Galatasaray toplumundan böyle bir başkan çıkar. Özhan ağabey çok iyi bir insandır, çok iyi ikili ilişkileri vardır. Ama yönetici olarak başarısızdır. Bu kesindir, bunu tartışmamak lazım. Onun için diyoruz ki, iyi bir Galatasaraylı olarak artık çekil, bu işi bırak.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title