Haberler

Otomotivde Bilimsel Katma Değere Ödül

Güncelleme:

Otomotiv sektörüne yön veren mühendisleri İstanbul'da bir araya getiren organizasyon Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı (IAEC) bu yıl bir ilke imza atıyor.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA TEZLERİ OTOMOTİV İÇİN YARIŞACAK

Otomotiv alanında tamamlanan yüksek lisans ve doktora tez çalışmalarının yarışıp ödüllendirileceği "Otomotiv Tez Ödülleri" 1-2 Kasım tarihlerinde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan IAEC etkinliğinde verilecek.

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP), Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) organizasyonu ve SAE International (Society of Automotive Engineers) işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı IAEC için hazırlıklar devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan etkinlik aynı zamanda IAEC 1. Otomotiv Tez Ödülleri'ne de ev sahipliği yapacak.

OTOMOTİVDE SANAYİ ÜNİVERSİTE İŞ BİRLİĞİ GELİŞECEK

Yarışma, otomotiv sektöründeki mühendislik çalışmalarının teşvik edilmesi, bu alandaki bilimsel araştırmalara yönelim sağlanması, yapılan çalışmaların görünürlüğünün artırılarak tez sonuçlarının sanayide değere dönüştürülmesi ve üniversite sanayi işbirliğinin artırılabilmesi amacıyla düzenleniyor.

31 Ocak 2010 - 31 Ocak 2018 yılları arasında tamamlanmış ve kabul edilmiş, kapsamında ve/veya anahtar kelimelerinde "Otomotiv" yer alan ve YÖK tarafından tanınan bir üniversitede yürütülmüş olması gereken tezlerin katılabileceği yarışmada son başvuru tarihi 10 Eylül 2018.

ÖDÜLLÜ TEZLER YURTDIŞINA GİDİYOR

Yarışmada dereceye giren ilk üç tez sahibi, Society of Automotive Engineers'ın (Otomotiv Mühendisleri Topluluğu) düzenlediği yurt dışı konferanslarından birine katılım ile ödüllendirilecek. IAEC Düzenleme Kurulu ayrıca, başarılı projelerin Üniversite TTO'ları ve sanayi arasında köprü oluşturarak, sonuçların ticarileşme sürecinde iletişimini destekleyecek. Ödül kazanan ilk üç tez sahibi, konferans sırasında projesini sunum olarak da (10'ar dakika) paylaşabilecek.

* Ödül, yol ve konaklama giderlerini kapsamaktadır. Yarışmaya katılmak ve detaylı bilgi elde etmek isteyenlerin http://www.iaec.ist/iaec-tez-odulleri.php adresine girmeleri gerekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title