Haberler

ÖSYM Başkanı Demir, Cü Rektör'ü Dökmetaş'ı Ziyaret Etti

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof.Dr.Ali Demir'in, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.İlyas Dökmetaş'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'in, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Prof. Dr. Demir'in ziyarette, Cumhuriyet Üniversitesi'nin ulaştığı aşamadan duyduğu memnuniyeti ifade ettiği belirtildi.

Sivas İl Sınav Merkezi Yöneticiliği'nin hizmetleri, sınavların yürütülmesindeki gayretleri ve ÖSYM'ye katkılarına değinen Demir'in, ÖSYM Sivas İl Yönetimi'ne çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği ifade edildi.

Dökmetaş'ın ise üniversitenin tarihçesi, fakülte ve yüksek okullar ile öğrenci sayısı hakkında bilgi verdiği, son yıllarda üniversitenin gelişmesi yönünde atılan adımlar ve yeni projeleri anlattığı kaydedildi.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlyas Dökmetaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title