Haberler

Orduspor'a Taraftar Desteği

Mor beyazlı taraftarlar, yarın oynanacak Adana Demirspor maçında takımlarına destek sözü verdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da taraftarlar, yarın oynanacak Adana Demirspor maçında takımlarına destek sözü verdi.

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, mor-beyazlı ekibin ligdeki gidişatını olumlu yönde devam ettirebilmesi için taraftarlar olarak gereken desteği vereceklerini belirtti.

Takımlarının ligde iyi bir ivme kazandığını ifade eden Aydın, "Orduspor ligde güzel gidiyor. Sahada gösterilen mücadele skora yansıyor. Taraftarlar olarak biz de takımımıza gereken desteği vermeliyiz. Geçtiğimiz senelerde takımımızın her zaman yanında olduk. Bu desteği devam ettirerek güzel yerlere gelmeyi istiyoruz" dedi.

Yarın sahasında oynayacağı maçta takımlarının yanında olacaklarını vurgulayan Aydın, "Takım otobüsü stada gelirken mehter takımı eşliğinde karşılamayı planlıyoruz. Bu güzel karşılamayı tribünden yapacağımız güzel tezahüratlarla taçlandıracağız. Adana Demirspor maçında Orduspor'a güveniyoruz. Umarım desteğimiz ve takımın mücadelesi ile maçtan galibiyet alacağız" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Adana Demirspor Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title