Haberler

Ordu'daki TOKİ Konutları Bu Yıl Bitiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Hükümetin 'Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği' Kapsamında Ordu'da İnşa Edilen Konutları İnceledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, hükümetin 'planlı kentleşme ve konut üretimi seferberliği' kapsamında Ordu'da inşa edilen konutları inceledi.

Terzili köy sınırlar içinde bulunan ve 782 konutun inşa edildiği alanda incelemelerde bulunan Fatih Han Ünal, yetkililerden bilgi aldı.Konutların tamamlandığını ve çevre düzenlemesine başlanacağını öğrenen Ünal, yaptığı açıklamada konutların bu yıl içinde tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilecek düzeye geleceğini belirtti. Konutların sağlam, kaliteli ve çağdaş imkanlara sahip olduğunu belirten Ünal, "Konut alanında alışveriş merkezi, okul, cami, sağlık ocağı bulunacak. En üst düzeyde güvenlik bulunacak, burası Ordu'nun prestijli bir yerleşim alanı olacak. Ayrıca yeni açılacak yol ile burası Ulubey yoluna bağlanacak. Bu yıl içinde tamamlanması hedeflenen yatırımı Ordu'ya kazandırmaktan mutluyuz" dedi.

İl genelinde konut çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Ünal, Fatsa'da daha önce 330 konutun teslim edildiğini hatırlatarak, "Ünye ilçesinde 462 konut, ticaret merkezi ve cami inşa ediliyor. Ordu'da 782 konutun inşaatı tamamlandı. Gölköy'deki inşaat hız kanarak yükseliyor. Bu konutların yanı sıra okul, cami, kütüphane, sağlık ocakları da inşa ediliyor. Ayrıca Aybastı'da Perşembe Yaylası'ndaki yayla konutlarının yanı sıra toplam 588, Gölköy Güzelyurt'ta 150 konut daha planlandı. Tüm hedefimiz Türk halkına daha iyi yaşam şartları kazandırmak" diye konuştu.

(MAK-SA) 21.05.2008 11:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title