Haberler

Öğrencilerin Sürprizi Öğretmeni Ağlattı

Güncelleme:

Uzun süredir maaş alamayan öğretmenlerine aralarında para toplayarak yardım eden öğrencilerin davranışı öğretmeni duygulandırdı.

Brezilya'daki bir öğretmenin yaşadığı duygu dolu anlara şahit olacağız. Öğretmen, öğrencileri tarafından hazırlanan sürprizi gözyaşlarına hakim olamadı.

Brezilya'da bir okulda öğretmenlik yapan adam, uzun bir süredir maaşını alamadığı için hayatı oldukça zor bir hale geldi. Öğrenciler, öğretmeninin bu durumunu anladıklarında ise kendi aralarında para topladılar. Topladıkları parayı bir kutunun içine koyarak öğretmenin masasına koydular. Öğretmenin sınıfa girmesiyle masada bulunan kutuyu açmasını istediler. Parayı kutuda gören öğretmen gözyaşlarını tutamadı. Öğrenciler ise hemen öğretmenlerine sarılmak için koştular. İşte o yaşanan duygu dolu anlar...

Kaynak: Haberler.com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

SAMBACI TAYFUN:

bravo gençler bizim hoca gelsin bize cigara var mı gençler desin. :D

1
0
yanıtYanıtla
arzu cısss:

yaşadıgımız ülkenin kıymetini bilelim bizden daha kötü durumda olan ülkeler var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title