Haberler

Öğrencileri Uyardıktan Sonra Bıçaklandığını İddia Etti

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 4 Haziran pazar günü okul önünde ''lakayt hareketlerde bulunduklarını'' iddia ettiği öğrenci grubunu uyaran ilköğretim okulu öğretmeni Beyzade Ergün (30), bu olaydan kısa süre sonra 2 gencin saldırısına uğradığını öne sürdü.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 4 Haziran pazar günü okul önünde ''lakayt hareketlerde bulunduklarını'' iddia ettiği öğrenci grubunu uyaran ilköğretim okulu öğretmeni Beyzade Ergün (30), bu olaydan kısa süre sonra 2 gencin saldırısına uğradığını öne sürdü.

Alınan bilgiye göre olay, Arabayatağı Mahallesi'ndeki bir ilköğretim okulunun 1. sınıf öğretmeni Ergün, geçen pazar günü meslektaşlarıyla buluştuğu okuldan, akşam saatlerinde evine dönerken meydana geldi.

7 yıllık öğretmen olduğu ve görev yaptığı okula bu yıl atandığı öğrenilen Ergün, olayı öğrenerek evine gelen gazetecilere yaptığı açıklamada, bazı hafta sonları meslektaşlarıyla okulda buluşarak sohbet ettiklerini, pazar günü de aynı amaçla okula gittiğini belirtti.

Okul çıkışında, bazı öğrencilerin ''lakayt hareketler sergilediğini'' görünce, öğrencileri uyardığını, bu sırada gruptaki 6. sınıf öğrencisi E.A'nın kendisine küfrettiğini öne süren Ergün, şöyle konuştu:

''Bu uyarım üzerine, içlerinden biri, onunla okulda ilgilenildiği için biliyorum sorunlu bir öğrenci, bana küfretti. Ben de (Neden böyle küfrediyorsun, ayıp değil mi?) deyince, (Ben daha fazlasını yaparım) diyerek ayrıldı. Onun ayrıldığı sırada uzakta bize bakan 19-20 yaşlarında 2 kişi gördüm. Öğrenci gidince bu kişiler yanıma geldi, (Niye böyle yapıyorsun) dedi. Ben de küfrettiğini anlattım. Bu kişilerden biri bana kafa atınca kavga başladı. Ben direndim, bunun üzerine 2 büyük taşı üzerime fırlattılar. Buna rağmen ayağa kalktım. Bu sefer de içlerinden biri belindeki döner bıçağını çekerek 3 kez sol bacağıma, birer kez de kalça ve sırtıma sapladı. Sonra da alnımın üzerinden başımın tam ortasına bıçağı indirdi.''

Saldırıda kanlar içinde kaldığını, o sırada olay yerinden geçen okulun müdür yardımcısı tarafından sözlü olarak uyarılan gençlerin hiçbir şey olmamış gibi, yavaş yavaş yürüyerek olay yerinden ayrıldığını iddia eden Ergün, müdür yardımcısının ve öğretmen arkadaşlarının yardımıyla okula girdiğini, arkadaşlarının, polise bilgi verdikten sonra kendisini Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine götürdüklerini söyledi.

Hastanede başına 6, kalçasına 2 dikiş atıldığını, bacağındaki ve sırtındaki bıçak yaralarına da müdahale edildiğini anlatan Ergün daha sonra bıçak yaralarını gazetecilere gösterdi.

Kendisine saldıran gençlerin E.A. adlı öğrencinin ağabeyinin arkadaşları olduğu yönünde duyum aldığını öne süren Ergün, şunları söyledi:

''Görev yaptığım okulda çok sayıda öğretmen var, zaman zaman öğrencilerimizden bu tür tehditleri alabiliyoruz. Bu yüzden başıma gelen olayın diğer öğretmenlerin başına da gelmesinden korkuyorum.''

Ergün'ün şikayeti üzerine Bursa Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüklerinin, olayla ilgili soruşturma başlattıkları bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title