Haberler

O Ses Türkiye Kadrosuna Dahil Olan Beyazıt Öztürk, Karadağ'dan 3 Ev Aldı

Güncelleme:

Sezonda 'O Ses Türkiye'de yer alacak olan Beyazıt Öztürk, yeni iş sonrasında ilk yatırımını yaparak Karadağ'da 750 bin TL'ye 3 ev satın aldı.

Akşam Life'da yer alan habere göre yeni sezonda Beyaz Show'u bırakarak Acun Ilıcalı'nın kanalında 'O Ses Türkiye' kadrosuna dahil olan ünlü sunucu Beyazıt Öztürk, Karadağ'da 3 yeni ev aldı.

3 YENİ EV ALDI

Dahil olduğu 'O Ses Türkiye' programından aylık 100 bin TL alacağı söylenen Öztürk, 2 yıl sonra Avrupa Birliği'ne gireceğine kesin gözüyle bakılan Karadağ'dan 3 yeni ev satın aldı. Bunun için de toplam 760 bin TL ödeme yaptı.

O Ses Türkiye Kadrosuna Dahil Olan Beyazıt Öztürk, Karadağ'dan 3 Ev Aldı

"HEM MODERATÖR HEM JÜRİ OLABİLECEK"

Acun Ilıcalı, Beyaz'la ilgili şunları söyledi: "Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye'ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

ASLI:

AKILLI YATIRIM YAPMIŞ. HEM ZEKİ HEM YAKIŞIKLI HEMDE SÜPER SÜPER KOMİK. EN BEĞENDİĞİM TÜRK ERKEĞİ.

1
14
yanıtYanıtla
ÇAKMA ÜLKÜCÜ:

En iyisini yapmış. Hayat Avrupa''da güzel burdaki ekonmik krizler yok yada çok daha az. Yaşanacak yatırım yapılacak en iyi yerdir Avrupa. Keşke imkanımız olsada bizde yapabilsek.

5
6
yanıtYanıtla
Gerçek Ülkücü:

Çakma olduğun belli.

yanıt6
yanıt2
Yürek ister gercegi demek:

Sesi olmayan müzikten anlamayan diksiyon sifir kafalar bile bu yarismalarda juri oluyorsa ben 173 boyumla anadolu efeste pivot olayim..

6
3
yanıtYanıtla
ev mi ahır mı:

karadağda 750 bine 3 ev? ula bu paraya 3 ev değil ahır vermezler karadağda

7
2
yanıtYanıtla
doğru tespit:

Tespitin cok dogru az once kontrol ettim montenegro satılık müstakil evler 200, 000 eurodan dan başliyor ve 300 / 400 / 500 / 600. 000 euro . . . diye devam ediyor . 750. 000 euro ya 1 1 / 2 1 daire olmasın ?

yanıt2
yanıt1
vatandaş:

ülkeye yardım et ev alacaına bu ve bunun gibiler bu ülkeden ekmek yer kriz zamanı ortada olmazlar batarsa batsın anayışı hakim nasıl olsa her ülkede ev var para var.

4
4
yanıtYanıtla
Ben anlamam Dolardan Euro dan kurdan:

kesin demiyorum çünkü hiç kimsenin günahını almak istemem ancak bu yatırımıda Döviz / TL kur farkından bedava ya bile getirmiş olabilir. (çamur at izi kalsın olarak yorumlanmasın) Dünyanın neresinde olursa olsun Parası olmayan zaten bir şey yapamazda. parası ve bırazda aklı olan hele kriz donemlerinde parasını kat ve kat katlayabılır.

yanıt3
yanıt0
nkk:

ülkeyi batirana diceksin o sözü ALLAHIN VARSA TABI bastakine yani 17 yildir yöneten ve batirana am ALLAH RTEDEN BÜYÜK BUNU GÖRECEKSINIZ cehennemde olsa bile hesabini vereceksiniz.

yanıt1
yanıt1
Pes vallahi:

Bu Nasıl bir hayal gücü bu nasıl planlama bu nasıl bir öngörüki 2 yıl sonra Karadağ Avrupa birliğine kesin dahil olacak diye şimdiden 3 taşınmaz mülk satın alasın vede bu sayede bu ülkede ikamet etmenin önünde engel kalmasın. kıskandığımdan değilde pes vallahi. ay sonu zor getiren Kirayı zor denkleştiren biz fakirler bakın adam nelerle meşgul :-)

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title