Haberler

Nusaybinli Gazeteciye 50. Yıl Plaketi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın Coşkulu Bir Şekilde Kutlandığı Mardin'in Nusaybin İlçesinde, Gazetecilik Mesleğinde 50. Yılını Tamamlayan Abdulkadir Asman'a Plaket Verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkulu bir şekilde kutlandığı Mardin'in Nusaybin ilçesinde, gazetecilik mesleğinde 50. yılını tamamlayan Abdulkadir Asman'a plaket verildi.

Nusaybin'de '19 Mayıs' için yapılan çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerden sonra, gazetecilik mesleğinde 50. yılını tamamlayan TRT Nusaybin muhabiri ve yerel yayın yapan İpek Yolu gazetesinin sahibi Abdulkadir Asman'a, meslektaşları tarafından hazırlanan ve üzerinde ''Gazetecilik mesleğinde Nusaybin'e vermiş olduğunuz 50 yıllık hizmetten dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz" ifadesi bulunan Teşekkür plaketi Kaymakam Yücel Gemici tarafından verildi.

Nusaybinli gazeteciler tören sonrası ustaları Gazeteci Asman'la hatıra fotoğrafı çektirdiler.

(AA-SK-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title