Haberler

Nicolas Cage Kayseri'de

Ünlü Sanatçı Nicolas Cage, Eşi ve Çocuğuyla, İstanbul'dan THY'nin Tarifeli Uçağıyla Kayseri Erkilet Havalanına Geldi.

ÜNLÜ sanatçı Nicolas Cage, eşi ve çocuğuyla, İstanbul'dan THY'nin tarifeli uçağıyla Kayseri Erkilet havalanına geldi. Cage buradan özel bir minibüsle Eva Mendes'le birlikte oynadığı ôHayalet Sürücüsü 2'nin Kapadokya bölgesindeki çekimlerini gerçekleştirmek üzere Nevşehir'e hareket etti

Başlıca rollerini Nicolas Cage ve Eva Mendes'in paylaştığı ve büyük gişe başarısı elde eden Hayalet SürücüÆnün devamı niteliğindeki Hayalet Sürücü 2 isimli filmin Türkiye'deki çekim merkezleri arasında yer alan Kapadokya bölgesindeki Kayseri'den başlayacak ve Kapadokya'nın önemli turizm merkezleri arasında bulunan Avanos, Ürgüp, Göreme ve Zelve gibi turistik alanlarda çekilecek final sahnelerinde rol alacak Amerika'nın Oskar ödüllü ünlü sanatçısı Nicolas Cage, eşi ve çocuğuyla birlikte Kayseri Erkilet havalanına indikten sonra B 33 WLS plakalı siyah bir minibüse bindi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Nicolas Cage, Kapadokya'da konaklayacağı otele hareket etti. Kayseri ile Nevşehir arasında 13 Ocak tarihinden sonra gerçekleştirilecek final sahnelerin çekimi için kamera önünde rol alacak figüranların saçlarının kazıtılmış ve kollarında dövmeli olarak çekim platosunda yer almalarının istendiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title