Haberler

NEVŞEHİR Kapadokya'da 'Güvenli Turizm Sertifikası' ilk otele verildi

Güncelleme:

Kapadokya'da 'Güvenli Turizm Sertifikası' ilk otele verildiNEVŞEHİR'in Ürgüp ilçesinde, koronavirüse karşı tüm tedbirlerini alan kayadan oyma evlerden oluşan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'Güvenli Turizm Sertifikası'nı alan ilk işletme oldu.

Kapadokya'da 'Güvenli Turizm Sertifikası' ilk otele verildi

NEVŞEHİR'in Ürgüp ilçesinde, koronavirüse karşı tüm tedbirlerini alan kayadan oyma evlerden oluşan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'Güvenli Turizm Sertifikası'nı alan ilk işletme oldu.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya'da ilk sertifikayı alan Yunak Evleri'nin işletme sahiplerini ziyaret etti. Yunak Evleri'ni işleten yetkilileri tebrik eden Başkan Aktürk, "Bizler Ürgüp turizmini hayat normalleştikten sonra tekrar insanların planlamasında öne çıkarmak adına bu sertifikanın önemini daha önce vurgulamıştık. İlçemizde sertifika ile ilgili şu ana kadar 11 farklı başvuru var. İnşallah diğer firmalar da bu sertifikalarını aldıktan sonra insanların Kapadokya'ya dair planlamalarını çok daha rahat çok daha güvenli bir şekilde olacak. Biz onları bölgemizde ve özellikle de bu güvenli seyahat yapabilecekleri otellerimizde tesislerimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

'1,5 AYDA TÜM KRİTERLERİ YERİNE GETİRDİK'

Yunak Evleri Genel Koordinatörü Abdullah İnal ise, sertifikayı aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bakanlığımızın otellere yönelik uygulamış olduğu 'Güvenli Turizm Sertifikası'nı almaya hak kazanan Kapadokya'daki ilk otel olduğumuz için gerçekten çok gururluyuz. Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'un talimatıyla hazırlanan bu belge haberini ilk duyduğumuz gün hemen hazırlıklarımıza başladık. Zaman kaybetmemek için tüm kriterleri yerine getirme çabalarımız ilk gün başlamıştı. 1.5 ay gibi bir süreçte talimattaki tüm kriterleri yerine getirerek bugün itibari ile bu belgeyi almaya hak kazandık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kapadokya Ürgüp Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title