Haberler

Muratlı, Kazada Ölen 2 Futbolcuya Ağladı

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde Cumartesi Günü Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaşımını Yitiren Amatör Futbolculardan 21 Yaşındaki Burak Şencan Memleketi Çorlu'da, 36 Yaşındaki Murat Özcan da İstanbul'da Toprağga Verildi. En Büyük Hayali Galatasaray Formasını Giymek Olan ve Bir Ara Kadroya Giremeyince Futbolu Bırakan Burak Şencan'ın, Aynı Kazada Hayatını Kaybeden Murat Özcan'ın Desteği ile Futbol...

TEKİRDAĞ'ın Muratlı İlçesi'nde cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında yaşımını yitiren amatör futbolculardan 21 yaşındaki Burak Şencan memleketi Çorlu'da, 36 yaşındaki Murat Özcan da İstanbul'da toprağga verildi. En büyük hayali Galatasaray formasını giymek olan ve bir ara kadroya giremeyince futbolu bırakan Burak Şencan'ın, aynı kazada hayatını kaybeden Murat Özcan'ın desteği ile futbola geri döndüğü belirtildi.

Tekirdağ Amatör Lig'de mücadele eden Kültürspor'un genç futbolcusu 21 yaşındaki Burak Şencan ile Türkiye 3'üncü Lig 4'üncü grupta mücadele eden Çorluspor oyuncusu 36 yaşındaki Murat Özcan 3 gün önce Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitirken, aynı otomobilde bulunan 21 yaşındaki Furkan Ilıkkan ve 30 yaşındaki Serkan Sevimli yaralandı. Futbol camiası iki genç oyuncusunu kaybetmenin acısını yaşadı.

FUTBOLDAN KOPMA NOKTASINA GELDİ

En büyük hayali Galatasaray forması giymek olan 21 yaşındaki Burak Şencan futbolla 1999 yılında Çorlu Yıldızspor altyapısında başladı. 2002 yılında Çorluspor Paf takımına transfer olan Burak Şencan, 2 yıl sonra A takımına geçerek Çorluspor'da top koşturdu. 1 yıl önce Çorluspor'da kadroya giremeyen ve futboldan kopma noktasına gelen Burak Şencan, en büyük teselliyi aynı kazada hayatını kaybeden Murat Özcan'dan aldı. Murat Özcan'ı kendisine örnek alan ve bir ağabey gibi seven Burak Şencan, tekrar döndüğü futbola dört elle sarıldı ve Tekirdağ Amatör Ligde mücadele eden Kültürspor'da futbol hayatına devam etti. Bu sezon oynadığı maçlarda 25 gol atarak takımda en çok gol atan oyuncu ünvanını alan Burak Şencan, 6 ay önce İstanbul Anadoluspor'a transfer olan ve kaza günü takımına geri dönerek Çorluspor'la sözleşme imzalayan arkadaşı Murat Özcan ile birlikte geçirdikleri trafik kazasında öldü..

GELECEK VAADEDİYORDU

Galatasaray Spor Kulübü'nün seçmelerine katılan ve buradan transfer teklifi bekleyen Burak Şencan'ın gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu belirten Kültürspor Başkanı Kenan Cantez şunları söyledi:

''Burak'ın tekrar futbola dönmesinde, aynı kazada ölen arkadaşı Murat Özcan'ın büyük etkisi oldu. Burak Çorluspor'dan ayrıldıktan sonra bir süre futboldan uzak kaldı. Kulübü arayan Murat Özcan, Burak Şencan'ı tavsiye etti. Biz de Burak'ı transfer ettik. Takıma kısa süre alıştı ve takım arkadaşları ile uyum sağladı. En çok kart gördüğü zaman takımdan ayrı kalınca kendisine çok kızardı. Ama o bu takımda herkese bir şey öğretti. Gülmeyi neşeli olmayı. Şimdi aramızdan ayrıldı. Üzüntümüz çok büyük.''

Mehmet YİRUN

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title