Haberler

Muğla: Bodrum'da Dostluk Gecesi

Bodrum İstanköy Dostluk Kültür ve Dayanışma Derneği, Tarafından "Bodrum Kos Dostluk Gecesi" Düzenledi.

Bodrum İstanköy Dostluk Kültür ve Dayanışma Derneği, tarafından "Bodrum Kos Dostluk Gecesi" düzenledi.

Bodrum Salmakis Otel'de düzenlenen geceye, Kaymakam Abdullah Kalkan, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve aralarında Yunanistan'ın İstanköy Adası'ndan gelen davetlilerin de olduğu çok sayıda vatandaş katıldı. Bodrum İstanköy Dostluk Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güler Birol, yaptığı konuşmada, dernek olarak 12 öğrenciye burs vermeye başladıklarını belirterek, "Dernek yönetim kurulunca belirlenen 20 aileye Ramazan ayında yardım paketi dağıttık. Bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz. Dernek faaliyetlerine katkıda bulunan Kaymakam Kalkan'a, Bitez Belediye Başkanı Remzi Güngör'e, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Kocadon'a, Mustafa Paşalı ve Mustafa Ali Paşalı'ya teşekkür ederim" dedi.

Gecede, işadamı Mustafa Açıkel tarafından derneğe bağışlanan el yapımı kilim, çıkartıldığı açık arttırmada Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Kocadon tarafından 2 bin YTL'ye satın alındı. Kocadon, dernek yararına satın aldığı kilimi, yine derneğe bağışladı. Davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title