Haberler

Modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün İntihar Ettiğini Canlı Yayında Doğruladı

Güncelleme:

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini, telefonla katıldığı bir televizyon programında doğruladı.

Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar etmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Anne Gülnihal Açıkgöz'ün "Benimle ilgilenmiyorsunuz" diye not bırakarak intihar ettiği haberlerine ise Hadise'nin basın danışmanından yalanlama gelmişti.

TELEFONLA KATILDIĞI PROGRAMDA İDDİAYI DOĞRULADI

Beyaz TV de yayınlanan "Beyaz Magazin" e telefonla bağlanan modacı Nur Yerlitaş, zehirlenme iddialarını yalanlar nitelikte açıklamalarda bulundu. Yerlitaş, ""Bir gece yarısı telefonum çaldı. Haluk Şentürk, "Hadise'nin annesi zehirlendi, Şişli Etfal'deyiz, özel bir hastaneye götürmek istiyoruz, çok kötü yoğun bakımda" dedi. Saat 03 sularıydı. Benim yakın dostum Azmi Hoca'yı aradım, "Hadise'nin annesi zehirlenmiş, yoğun bakımdaymış, özel hastaneye almak istiyorlar, hastane göndermiyor, karşı hastanenin doktorunun araması gerekiyormuş dedim. Neticede hastaneye aldılar annesini. Sonradan öğrendim ki, kadıncağız intihar etmiş. Ben de "anne" konusunda çok hassasımdır, annemi kaybettim...

Modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün İntihar Ettiğini Canlı Yayında Doğruladı

"HADİSE'NİN ABLASINDAN TEŞEKKÜR BEKLEDİM"

Hadise'yi çok fazla tanımam, ama beğenirim. Aynı günün sabahı yengemin ameliyatı vardı Florance Nigtingale'de. Hastanenin bahçesinde ablası Hülya Açıkgöz'ü gördüm uzaktan. Bir teşekkür bekledim, teşekkür bile etmedi. Üzüldüm. Ablası Hülya'ya telefon açtım, telefonumu açmadı. Mesaj yazdım, Ben Nur Yerlitaş diye; insan bir teşekkür beklemez mi, o kadar ilgilenmişsiniz... Cevap olarak bana öyle mesajlar attı ki, şok geçirdim, çok üzüldüm. Onları Acun Ilıcalı'ya yolladım görsün diye, Acun Bey aradı, 'seni Hadise arayacak' dedi. Hadise aradı, teşekkür etti, ablasının yaptıkları için özür diledi, rica ederim, olur mu dedim, Hadise özür diledi, özür dileyecek bir şey yok dedim, estağfurullah dedim. Komşularından öğrendim, anneleri intihar ettiğinde, eve polisler gelmiş. Ben de araya girdim ki, o bir anne ve önemli olan sağlığına kavuşması... Bunu söylemek için ablası Hülya'yı aradım, bir teşekkür bile etmedi, mesajları da elimde duruyor" dedi.

Modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün İntihar Ettiğini Canlı Yayında Doğruladı

İKİNCİ KEZ TEKRARLANAN SORUYA "EVET" YANITINI VERDİ

Yerlitaş, sunucuların Gülnihal Açıkgöz'ün intiharı söz konusu mu diye soruyu tekrarlayınca "Evet" yanıtını verdi.

Modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün İntihar Ettiğini Canlı Yayında Doğruladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Nur Yerlitaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

Yalana bak:

Anne konusunda çokta hassasmis. Ama şehit haberi çıkınca neler dediğini unutmadık....

27
3
yanıtYanıtla
dürbünlü:

artislerin toplumuza verdikleri zarar atom bombasının verecegi zarardan daha fazladır ne kadar artist var bir gemiye doldurulup sibiryadaki çalışma kamplarına gönderilmeli bir dahada geri getirilmemelidir ülkemiz ancak böyle huzura kavuşur.

22
2
yanıtYanıtla
Welidemir Putin:

memnuyetli kabul ederiz efendim.

yanıt7
yanıt0
Angela Merkel:

Bize sakın ha göndermeyin.

yanıt8
yanıt0
qorjux:

fırsat bu fırsat yediğim haltı unutturup , yeniden sahaya dönme çalışmaları kokoştan

20
2
yanıtYanıtla
beykoz:

çok enterasan vatan millet diyen beyaz tv şehitlere saygısızlık yapan nur yerlitaşı canlı yayına çıkartıyo

16
1
yanıtYanıtla
kenan:

BEYEZ TV''nin ne olduğu, kime ne hizmet ettiği belli değil. büyücüsü, falcısı, medyumu, medyum memişi hoca diye çıkarıyor, velhasılı bütün şarlatanlar BEYEZ TV''de. . .

yanıt2
yanıt0
KRAL YORUMCU:

Nur Yerlitaş keşke sen intihar etsen ne sevinirim. .

9
6
yanıtYanıtla
derya:

ne alaka ya kizlarim benimle ilgilenmiyor diye intiharmi edilinir :D yalan haber kokuyoooooooooor

11
2
yanıtYanıtla
CANAN:

Nur Yerlitaş ayıp ediyor. İnsan bir iyilik yapınca ne karşılık, ne de teşekkür bekler. Aralarında başka hesaplar varsa durum değişir elbette.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title