Haberler

A Milli Takım'da 4 futbolcu daha kadrodan çıkarıldı, 3 yeni isim eklendi

Güncelleme:

3 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkan Ay-Yıldızlı takımımızda 3 yeni isim kadroya dahil edildi. Göztepe'nin stoperi Alparslan Öztürk, Antalyaspor'dan sağ bek Bünyamin Öztürk, Altınordu'dan da forvet Enis Destan kadroya girdi. Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlık ve koronavirüsten dolayı 8 futbolcudan faydalanamadığını belirtti. Milli Takım'da önceden ayrılanlara ek olarak Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Cenk Tosun ve Emre Kılınç kadrodan çıkarılan yeni isimler oldu.

A Milli Takımımız'da 8 oyuncunun sakatlık ve hastalık nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Letonya maçı öncesi açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Bugün aramızda olmayan 8 oyuncu var, 8 oyuncu kadroda yok. 3 oyuncu ekliyoruz. Biri Alpaslan, Biri Antalyaspor'dan Bünyamin, biri de Altınordulu Enis. Olağanüstü koşullar sebebiyle bunu yapıyoruz" diye konuştu.

TEKMELERE KAFA KOYACAĞIZ

Letonya maçıyla ilgili ise Güneş "Norveç'i daha yumuşak, Norveç'i daha sert bekledik. Letonya'nın Karadağ maçını izlediğimde gördüm. Çok sert, içinden geldiği gibi rakibe giren oyunları var. Biz oynamaya çalışan bir takım olarak bunlardan etkileniyoruz. Tekmelere kafa koyacağız. Hakemin kararına saygı duyacağız. İşimizi iyi yapacağız" dedi.

"TÜRKİYE HOCA DA OYUNCU DA ÜRETİR"

2002'de Dünya Kupası'nda 3. olan takım ile bu kadronun karşılaştırılması istenen deneyimli antrenör, "2002 takımı çok iyi bir takımdı, bu da çok iyi bir takım. O takım bir iş yaptı bitirdi, bunlar yeni başlıyorlar. Avrupa Şampiyonası iyi bir imtihan olacak. Biz eğer Dünya Kupası'na katılırsak, bu oyuncuların önü açık. Şimdi 10, 20, 30'sa; o zaman 50-100 olacak. Türkiye hoca da üretir, oyuncu da üretir, her alanda üretim yapar. Birbirimizi yememe üzerine düşünürsek bunları da yaparız." dedi.

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3 futbolcuda görülen koronavirüs vakası sebebiyle kadroya 3 yeni isim ekledi

KAĞIT ÜZERİNDE FARK BEKLENİYOR

Tecrübeli hoca, "Zor maç olacaktır. Kağıt üzerinde favorisiniz, fark yapmanız bekleniyor. Önce 3 puan, oyun disiplini. Rakibimiz inatla merkezi kapatan bir takım. Letonya'ya, Cebelitarık'a, Karadağ'a kayıpsız geçersek rakiplere karşı 1 puan da avantajdır" açıklamasında bulundu.

KADRODAN ÇIKARILAN İSİMLER BELLİ OLDU

A Milli Takım'da Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Cenk Tosun ve Emre Kılınç da Letonya maçında yer almayacaklar. Ay-Yıldızlı ekipte daha önce Zeki Çelik, Merih Demiral, İrfan Can Kahveci ve Nazım Sangare aday kadrodan çıkarılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koronavirüs Milli Takım Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title