Haberler

Milletvekillerinden Teröre Sert Tepki

AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç ve Ahmet Yeni, Bafra İlçesinde Vatandaşlar ve Partililer ile Bayramlaştı

AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç ve Ahmet Yeni, Bafra ilçesinde vatandaşlar ve partililer ile bayramlaştı

AK Parti Bafra Teşkilatı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Milletvekilleri Suat Kılıç, Ahmet Yeni, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Ali Talak, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninde vatandaşlar ile milletvekilleri bayramlaştı.

AK Parti Bafra ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ve Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş'in ardından konuşma yapan Milletvekili Ahmet Yeni, şehit ailelerine başsağlığı dileyerek, "Bugüne kadar vatan savunmasını, bizim ecdadımız yaptı. Bugüne kadar şehit veriyoruz. Böyle görülürse şehit vermeye de devam edeceğiz. Bu vatan topraklarından bir çakıl parçasını dahi kimseye vermeye tahammülümüz yoktur. Onun için askerlerimize saldıranları kınıyorum. Bu işin üstesinden yüce Türk milleti askeriyle birlikte gelecektir.

Türkiye'yi parçalama adına çalışarak askerlerimizi şehit edenleri kınıyorum. Şehit sayımız arttıkça içimiz kan ağlıyor" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç ise ihanet bölücü çetesini kınadığını ifade ederek, "Sadece Samsun'u, Trabzon'u, Sinop'u, Antalya'sı, İzmir'i yani Türkiye'nin Karadeniz'i ve batı bölgelerinde değil, Diyarbakır'ı, Siirt'i, Mardin'i, Muş'u, Şırnak'ın da hep şunu gördük. Ramazan ayı içerisinde, gayri Müslimlerin bile Müslümanlara saldırmadığı, bir rahmet ve bereket ayı içerisinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin mensuplarına silah sıkabilen çeteler, ne Müslümanlıkla, ne insanlıkla, ne bu topraklarla,

uzaktan yakından alakalı olamazlar. Bu topraklar üzerinde özgürce yaşayabilmek için, ezanı sürekli okutabilmek için, şanlı bayrağımızı sürekli dalgalandırmak için ve bu vatanın her tarafında hürriyet ve özgürlük üzerinde dolaşabilmek için hepimiz her an her dakika bütün varlığımızı vermeye hazırız. Bu vatan için sadece 20 yıl içerisinde şehit verilmiyor. Bu vatanı bize vatan yapmak isteyenler, ülkemizin genelinde binlerce ecdadımızı şehit verdiler. Vatandan bir an ayrı kalmamak için, özgürlüğümüzü

yitirmemek için ve bayrağımızı dalgalandırmak için cansa can vermeye de her zaman hazırız. Terörle mücadelede bir milli mücadeledir. Siyasi partiler her zaman terörle mücadelenin önemine gereken önemi göstermelidir" diye konuştu.

(NA-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

title