Haberler

Michael Schumacher'in Yakın Arkadaşı Willi Weber, Efsane Pilotun Sağlığına Kavuşmasının İmkansız Olduğunu Söyledi

Güncelleme:

Michael Schumacher'in eski menajeri ve yakın arkadaşı Willi Weber, efsane pilotun sağlık durumu hakkında konuştu. Weber, Michael Schumacher'in sağlığına kavuşmasının neredeyse imkansız olduğunu söyledi.

Fransa Alplerinde geçirdiği kayak kazası sonucu 2013 yılının Aralık ayından bu yana tedavi gören Michael Schumacher hakkında üzücü bir açıklama geldi. Michael Schumacher'in eski menajeri ve yakın arkadaşı Willi Weber, efsane pilotun iyileşeceğine dair beslediği umutların artık tükendiğini belirtti. Alman basınına konuşan Willi Weber, Michael Schumacher'in sağlığına kavuşmasının neredeyse imkansız olduğunu söyledi.

"YAS TUTMAYI BIRAKTIM, YOKSA DELİRECEĞİM"

Uzun süredir Michael Schumacher için yas tuttuğunu söyleyen Willi Weber "Artık bundan vazgeçtim. Yas tutmayı bıraktım. Yoksa delireceğim." dedi. Oldukça duygusal bir konuşma yapan Willi Weber "20 yıldır harika bir dostluğu paylaştık. Birlikte büyük başarılara imza attık. Ama artık kaderimiz kendi elimizde değil. Tekrar aramıza dönebileceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. Willi Weber, Michael Schumacher'in ailesine destek olmak için elinden geleni yaptığını da sözlerine ekledi.

Michael Schumacher'in Yakın Arkadaşı Willi Weber, Efsane Pilotun Sağlığına Kavuşmasının İmkansız Olduğunu Söyledi

"MALLORCA'YI SEVMİYORDU"

Michael Schumacher'in ailesinin efsane pilotun en sevdiği ada olduğu için Mallorca'ya taşınma planları hakkında da konuşan Willi Weber "Michael Schumacher Mallorca'yı hiç sevmedi. Orada kendisini rahat hissetmiyordu. Nasıl olduysa herkes Michael Schumacher'in Mallorca'yı çok sevdiğini düşünüyor. Ama onun hayalindeki ada Mallorca değildi" şeklinde konuştu. 2014 yılında komadan çıkan Michael Schumacher'in sağlık durumu hala gizliliğini koruyor.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mallorca Aralık Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (11)

ŞAHİN:

MUHAMMED ALİ NİN ÖLÜRKEN BİR SÖZÜ VARDI. '''' BU HAYAT SANALDIR. DÜNYAYI DİZE GETİRDİM BANA HUZUR VERMEDİ. ALLAH BANA BİR HASTALIK VEREREK GERÇEK ŞAMPİYONUN KİM OLDUĞUNU HATIRLATTI''''

31
3
yanıtYanıtla
NEOLDUCAN:

O KADAR ADAMIN AĞZINI BURNUNU PARA İÇİN DAĞIT SONRA BU SÖZÜ SÖYLE. YERİ ÇOK SICAK OLACAK.

yanıt2
yanıt12
bbztt:

çekin fişinide adam rahatça bi ölsün

10
4
yanıtYanıtla
dr.alaska:

türkiyeye gelsin biz türkler çok seveceniz sevgimizle schumiyi iyileştiririz.o dağları çok seviyor onu kaz dağlarında bol oksijenle iyi ederiz.

4
6
yanıtYanıtla
GOLGE:

kaeder efsanede dınlemıyor maalesef. . .

8
1
yanıtYanıtla
tırcı osman:

zaten her gün pilot oluyo du abey, ben söylüyodum bu kadar mazot alma diye, anlamıyodu ki uçak yakıtı almadan araç kullanamıyo du abey

0
5
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN:

ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ İNGİLTEREDE BİR GENÇ 19 YIL SONRA UYANDI SABIR LAZIM

4
0
yanıtYanıtla
kezban yenge:

köyüne yakın olsun

2
0
yanıtYanıtla
YÜCE ALLAH''TAN UMUT KESİLMEZ...:

ACİL ŞİFALAR. . .

0
0
yanıtYanıtla
patagonyalı:

bunu bilmeyen mi var click bait yapan !^''^''^ '' !''^!2

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title