Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, Kahramankazan'da

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, "Bu seçimde Cumhur İttifakı yüzde 52 ve üstünde aldığı müddetçe Türkiye'de herhangi bir şeyin tartışması olmayacak.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, "Bu seçimde Cumhur İttifakı yüzde 52 ve üstünde aldığı müddetçe Türkiye'de herhangi bir şeyin tartışması olmayacak." dedi.

Cumhur İttifakı'nın Kahramankazan Belediye Başkanı Adayı Serhat Oğuz'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Yıldırım, Oğuz'la AK Parti İlçe Teşkilatını ve partisinin ve AK Parti'nin seçim bürolarını ziyaret etti.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Yüksek Seçim Kurulu'a güvenmediğini belirterek bazı yerlere fazla seçmen yazıldığını savunduğunu hatırlattı.

Yaşar Yıldırım, şöyle konuştu:

"Yani bu seçimde Cumhur İttifakı yüzde 52 ve üstünde aldığı müddetçe Türkiye'de herhangi bir şeyin tartışması olmayacak. Aksi takdirde bunun tartışması olacaktır. Türkiye olarak üç tarafı denizlerle dört tarafı düşmanlarla çevrili bir yerdeyiz. Bu seçimlerde bizi birinci derece ilgilendiren beka meselesi. Beka olmadan belediye sizin olmuş hiçbir şey ifade etmez. Şu anda Suriye'nin bütün belediyeleri bir an için bizim elimizde olsa ne, başkasının elinde olsa neye yarar. Türkiye, Suriye olduktan sonra öyle benzer bir başımıza iş geldikten sonra bütün belediyeleri AK Parti'ye versek bütün belediyeleri MHP'ye vermişsiniz neye yarar."

Türkiye'deki siyasetin artık iki grup arasında geçeceğini ifade eden Yıldırım, "Bir tarafta Yenikapı ruhuna sadık olanlar, bir tarafta karşı taraf olacak." dedi.

Cumhur İttifakı'nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz da 31 Mart akşamı kazanacakları büyük zaferden emin olduklarını belirterek, "Genel başkanlarımızın ifade ettiği bir cümle var. Cumhur İttifakı masa başında pazarlıklar sonucu kurulmuş bir ittifak değildir, milletin bekası etrafında oluşmuş bir iltifattır. Dolayısıyla ittifakımızın gücüyle hem ilçemizde hem ülkemizde inşallah 31 Mart akşamı zaferimizi taçlandıracak." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramankazan Türkiye MHP Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title